Anda Dimitriu, finalista in sezonul trecut Vocea Romaniei in echipa Moga, lanseaza piesa "Pentru totdeauna"

22 Octombrie 2015, 14:32

Anda Dimitriu, finalista in sezonul trecut Vocea Romaniei in echipa Moga, lanseaza piesa "Pentru totdeauna"

Vocea puternica si suava care a cucerit milioane de telespectatori in sezonul trecut Vocea Romaniei lanseaza astazi primul single din cariera.

Anda Dimitriu ne invita sa ii fim alaturi intr-o poveste de dragoste menita sa traiasca dincolo de limitele timpului. Refrenul isi are originea din piesa “Vino pentru totdeauna”, a legendarei formatii Iris, inclusa pe albumul “Maxima” lansat in 2005.

Anda ne-a marturisit ca: “Pentru totdeauna” este o piesa optimista care vorbeste despre rabdarea iubirii in fata oricarui obstacol. Este primul meu single si, totodata, inceputul unui drum pe care experienta "Vocea Romaniei" mi l-a deschis. Sunt recunoscatoare pentru ca Dumnezeu m-a inspirat sa merg la auditii, pentru ca tot ceea ce a urmat dupa acestea mi-a schimbat viata! Sper sa va ajunga si voua la inima, asa cum imi ajunge si mie de fiecare data cand o ascult. Multumesc PRO TV pentru ca au facut visul meu posibil. Si va multumesc voua, celor care ascultati muzica mea, ca-mi indepliniti visul zi de zi.

Artista ne indeamna sa ascultam “Pentru totdeauna” cu inima deschisa pentru a-i patrunde mesajul puternic: “Sper sa va placa si sa simtiti ce simt si eu de fiecare data cand o ascult, ca dragostea e singurul drum ce merita parcurs chiar daca ni se pare greu in anumite momente.”, a declarat Anda Dimitriu.

Piesa se bucura si de un videoclip pe masura, regizat de Anton Sandu. “La filmari am avut emotii, dar imi place mult ce a iesit si ii multumesc lui SAN si intregii echipe pentru ca a capturat emotia si mood-ul piesei”.

Anda Dimitriu s-a remarcat la nivel national odata cu participarea la Vocea Romaniei in sezonul trecut, iar glasul sau l-a cucerit instant pe Marius Moga, care i-a devenit antrenor si a condus-o pana in finala.

Remarcabil ramane momentul in care a urcat pe scena emisiunii alaturi de maestrul Gheorghe Zamfir, impreuna oferind o varianta emotionanta a piesei “Lie ciocarlie”.

Anda a dat dovada de o tarie imensa atunci cand a luptat din rasputeri pentru a-si depasi problemele de sanatate care riscau sa o tina departe de muzica. Artista nu a permis niciunui obstacol sa stea in calea succesului sau binemeritat, dovada fiind lansarea emotionanta a primului single din cariera.


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies