Il mai stii pe Dragos Chircu, elevul Loredanei, de la "Vocea Romaniei"? Cu ce surpriza revine artistul in lumea muzicii

25 Noiembrie 2013, 10:23


	Il mai stii pe Dragos Chircu, elevul Loredanei, de la "Vocea Romaniei"? Cu ce surpriza revine artistul in lumea muzicii
Citeste mai mult despre: Dragos Chircu, Loredana, Vocea Romaniei,

Dupa ce a cucerit publicul la celebrul concurs "Vocea Romaniei", Dragos Chircu a cantat alaturi de "antrenoarea" lui, Loredana, in mai multe concerte, dar a demonstrat ca este si un compozitor foarte talentat.

Fostul concurent de la "Vocea Romaniei" este protagonistul unei colaborari cel putin inedite. Acesta se afla in spatele melodiei "Te sun eu", cel mai recent single al lui Andrei Leonte, scrie cancan.ro.

"In 2008 incepusem colaborarea la primele piese proprii cu Deepside Deejays si stiam ca multi artisti de afara isi fac propriile versuri pentru a simti ceea ce canta. Asa am inceput sa fac texte si pentru mine, si pentru alti artisti. In prezent, avand peste 50 de texte scrise pentru piese din Romania, dar si din alte tari", a declarat Dragos Chircu pentru cancan.ro.

"Primul text a fost compus pentru mine, apoi pentru Deepside Deeyajs, HI-Q, Dj Project, dupa care au urmat si altii. Piesa 'Te sun eu' este o alta productie Deepside Deejays, fiind si primul meu text in limba romana. Melodia mi-a placut foarte mult, iar textul a venit de la sine", a marturisit Dragos.


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies