Reprezentatiile aplaudate la scena deschisa. Cele mai tari momente ale celor patru finalisti Vocea Romaniei

17 Decembrie 2014, 11:12


	Reprezentatiile aplaudate la scena deschisa. Cele mai tari momente ale celor patru finalisti Vocea Romaniei

FINALA VOCEA ROMANIEI. Pregatirile pentru marea finala Vocea Romaniei au intrat pe ultima suta de metri, Tiberiu Albu, Maria Hojda, Aliona Munteanu si Anda Dimitriu fiind cei patru concurenti care se vor "duela" in "batalia finala". Finala Vocea Romaniei are loc VINERI, de la 20:30, numai la ProTV.

In fiecare editie, emotiile, suspansul, umorul si spectacolul au fost prezente pe scena Vocea Romaniei. Dupa o serie de confruntari si momente live care au cucerit publicul, sezonul patru Vocea Romaniei se apropie de marele final.

Publicul a decis cine sunt cei patru finalisti, alaturi de antrenorii Tudor Chirila, Loredana, Smiley si Marius Moga. Tiberiu Albu (Echipa Tudor), Maria Hojda (Echipa Loredana), Aliona Munteanu (Echipa Smiley) si Anda Dumitriu (Echipa Moga) sunt cei care au reusit sa ajunga la inimile oamenilor si sa demonstreze ca vocea lor este cea care conteaza.

Romania, decizia iti apartine. Alege Vocea Romaniei. LIVE, in Marea Finala, vineri la Pro TV, de la 20:30! 

Adepti ai unor stiluri muzicale diferite, dar capabili sa interpreteze impecabil orice piesa le este propusa de catre antrenori, cei patru finalisti Vocea Romaniei au avut un parcurs spectaculos in competitia vocilor. Acestia au electrizat publicul cu vocea lor si au pus in scena reprezentatii de neuitat!      

Mai sunt cateva zile pana la marea finala Vocea Romaniei, ce va avea loc VINERI, 19 decembrie, de la ora 20:30, numai la ProTV, iar concurentii se pregatesc intens pentru batalia finala. Pana cand vor straluci pe scena de la Vocea Romaniei, va propunem sa ne revedem cateva dintre cele mai tari momente puse in scena de cei patru finalisti.

Momentele de la VOCEA ROMANIEI pe care nu le vei uita niciodata!

Tiberiu Albu - Echipa Tudor 

► Dream On

► Rock and Roll


Maria Hojda - Echipa Loredana

► Uninvited

► Maria Hojda vs. Diana Popa - Piece of my heart


Aliona Munteanu - Echipa Smiley

► De-ar fi sa vii 

► Aliona Munteanu vs. Claudiu Rusu - Say something


Anda Dimitriu - Echipa Moga

My kind of love

► Anda Dimitriu vs. Alexandra Baraceanu - Rehab

Emotiile lor sunt si ale tale. Dar tu le dai curajul sa fie invingatori in lupta suprema. TU alegi Vocea Romaniei in Marea Finala, vineri, 20:30, NUMAI la Pro TV!

Spune-ne parerea ta: Care dintre reprezentatiile oferite de finalistii Vocea Romaniei este preferatul tau? 

 

 

 

 

 

  


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies