• Emisiuni
  • Vocea României
  • S-a hotarat! Uite ce va face Mihai Chitu cu premiul de 100.000 de euro de la "Vocea Romaniei"

S-a hotarat! Uite ce va face Mihai Chitu cu premiul de 100.000 de euro de la "Vocea Romaniei"

S-a hotarat! Uite ce va face Mihai Chitu cu premiul de 100.000 de euro de la "Vocea Romaniei"

Toti cei care au stat lipiti de televizor sa vada finala show-ului "Vocea Romaniei" au avut macar un favorit. Preferatul suprem a fost Mihai Chitu, care, la 33 de ani si dupa doua esecuri la acelasi concurs, a devenit a treia "Voce a Romaniei".

Comentariile patimase iscate intre fanii celor patru concurenti care au ajuns in finala nu s-au terminat, dar Mihai Chitu, cel care a triumfat, este categoric cel mai fericit cantaret din Romania in acest moment, mai ales ca promite ca va cheltui cei 100.000 de euro exact pentru cariera sa viitoare.

 

Vino la cel mai tare party de Revelion! Inscrie-te aici si poti castiga invitatii la petrecerea organizata de ProTV si ProFM 


Seara de 31 decembrie 2013 le va oferi celor care vor sa treaca in noul an cu chef de party, cei mai buni artisti din Romania: Mandinga, Voltaj, Sore, Smiley, Cabron, Loredana si concurentii emisiunii “Vocea Romaniei” vor concerta pe scena SuperVelionului powered by ProTV & ProFM. 

 

 

Intrebat daca are de gand sa renunte la actuala la slujba, in domeniul vanzarilor, Mihai a raspuns sigur pe el ca da. “Renunt cu siguranta si sper ca parcursul meu in muzica sa fie unul frumos, care sa ii bucure pe cei care m-au sustinut si au avut atata incredere in mine. Carierei muzicale trebuie sa ii acorzi o anumita importanta, daca iti bati joc si te duci tot cu un CD la cantari... La un anumit statut, acum se canta live, lumea are asteptari de la tine, ia sa il vad pe baiatul asta care a castigat Vocea Romaniei. Trebuie sa ai grija de tine, de imaginea ta, daca vrei ca motorul asta sa functioneze. Si premiul e un stimulent pentru asa ceva", a explicat el.

 

 

Elevul lui Horia Brenciu a mai precizat ca are de gand sa-si duca familia in concediu, pentru a se relaxa dupa aceasta perioada agitata, insa pentru Revelion nu au facut, deocamdata, niciun plan. “Dat fiind programul meu foarte incarcat din ultima vreme, nu mi-am facut niciun plan de ziua mea, care cade pe 31 decembrie, si, iata, nici de Revelion. (…) Cei 100 000 euro ii voi investi in familia mea si in muzica, acestea sunt cele doua prioritati din viata mea”, a mai spus Mihai Chitu.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni