• Emisiuni
  • Vocea României
  • Sore, mai slaba ca oricand. Fanii sai au avut un soc cand au vazut cum arata acum artista: "Wow, cum ai slabit atat de mult?"

Sore, mai slaba ca oricand. Fanii sai au avut un soc cand au vazut cum arata acum artista: "Wow, cum ai slabit atat de mult?"

Sore, mai slaba ca oricand. Fanii sai au avut un soc cand au vazut cum arata acum artista: "Wow, cum ai slabit atat de mult?"

Participarea la "Dansez pentru tine" i-a adus lui Sore nu doar inca o confirmare ca isi poate depasi limitele, ci si forma fizica la care a visat.

In cel mai recent numar al revistei "Ce se intampla, doctore?" Sore vorbeste despre metoda prin care a reusit sa slabeaca opt kilograme, sa-si tonifieze corpul si sa obtina patratelele de pe abdomen la care visa de mult timp.

Vino la cel mai tare party de Revelion! Inscrie-te aici si poti castiga invitatii la petrecerea organizata de ProTV si ProFM 

“Corpul si conditia fizica de acum au rezultat in urma competitiei. E adevarat, am material genetic bun insa sportul face minuni. Doua luni de antrenamente intense m-au adus la mult speratele pachetele, la muschi definiti si la rezistenta la efort. tine doar de mine acum sa mentin ceea ce am acumulat, o sa incep sa merg la sala, dar tot axat pe dans, la clase de cardio – zumba si dance”, spune Sore care a slabit 8 kilograme dupa “Dansez pentru tine” si care descrie pe larg in revista “Ce se intampla, doctore?” dieta pe care o tine pentru a-si mentine silueta.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni