• Emisiuni
  • Vocea României
  • Discutii aprinse la Vocea Romaniei! Ce a cantat un concurent incat sa ii dea Smiley replica asta: "Mie imi place stilul tau, dar isi are locul.. in trecut"

Discutii aprinse la Vocea Romaniei! Ce a cantat un concurent incat sa ii dea Smiley replica asta: "Mie imi place stilul tau, dar isi are locul.. in trecut"

Discutii aprinse la Vocea Romaniei! Ce a cantat un concurent incat sa ii dea Smiley replica asta: <span style="color:#f00;">"Mie imi place stilul tau, dar isi are locul.. in trecut"</span>

Emisiunea este in intregime pe Voyo.ro.

Radu Ghencea are 35 de ani, a fost solistul trupei Mondial, dar acum lucreaza ca functionar public. El a cantat una dintre piesele care l-au consacrat, dar nu a reusit sa atraga atentia juriului.

"Nu m-am intors, pentru ca mi s-a parut ca ai o voce formata care nu poate fi schimbata, e ca si cum as vrea sa schimb stilul lui Brenciu pe care n-am cum sa il mai schimb", a declarat Loredana.

Interpretarea piesei "Merit eu" a lui Aurelian Andreescu a iscat discutii aprinse intre antrenori, care nu s-au sfiit sa ii spuna ca putea sa schimbe modul in care a cantat o piesa veche.

"Mie imi place stilul, dar isi are locul... in trecut", i-a spus Smiley.

Show-ul este INTEGRAL pe voyo.ro

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni