• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Alina Sorescu vrea să mai acorde o șansă iubirii: „Sunt foarte dedicată”. Artista vrea să aibă parte de dragoste

Alina Sorescu vrea să mai acorde o șansă iubirii: „Sunt foarte dedicată”. Artista vrea să aibă parte de dragoste

Alina Sorescu a venit în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, unde a cântat noua ei melodie, „În numele iubirii” și a făcut câteva dezvăluiri despre viața personală. Divorțul de Alex Ciucu încă nu s-a finalizat, dar a reușit să obțină o victorie importantă.

Alina Sorescu se împarte, în momentul de față, între copii, sectorul profesional și divorțul de fostul partener, fiind o perioadă care o solicită destul de mult. Cu toate acestea, după ce apele se vor liniști, nu spune „nu” unei noi relații.

În numele iubirii, aceasta este dispusă să facă absolut totul pentru fetele ei, iar, în ceea ce privește relațiile amoroase, se implică trup și suflet, pentru ca lucrurile să meargă așa cum trebuie. Cu toate acestea, în urma experienței prin care a trecut, a înțeles că efortul trebuie să vină din ambele părți. 

„În numele iubirii, pentru fete, știu că aș face, acum, totul. În numele iubirii, am făcut tot ce se putea și tot ce a ținut de mine, dar nu e, întotdeauna, de ajuns, ca să funcționeze.

Totul (n.r. ce ar face pentru persoana iubită), așa cum am și făcut, în momentul în care a existat. Sunt foarte dedicată atunci câne vine vorba de o relație, așa cum sunt, acum, în relația cu fetițele mele, care, în prezent, reprezintă prioritatea din viața mea”, a povestit solista.

Alina Sorescu a descries perioada din viața ei ca fiind una „complicată”, „dar, în care, mi-am demonstrat că am ieșit mai puternică, o perioadă din care era foarte posibil să nu se întâmple așa, dar uite că am reușit! 

Am avut alături fetițele, familia mea, publicul meu, comunitatea mea și uite că am reușit să merg mai departe, să iau lucrurile bune din ceea ce a fost, să iau toată situația ca pe o lecție din care trebuie să învăț să mă prețuiesc mai mult”, a mai mărturisit aceasta.

Alina Sorescu vorbește cu foarte multă mândrie de fetele ei, mai ales pentru că cele mici au demonstrat că au talent muzical. Acestea au început să exerseze, iar Alina Sorescu le va ajuta cu tot ceea poate, pentru a se dezvolta și în această direcție.  

 

Sursa foto: Instagram I alina_sorescu_official

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni