• PRO TV
  • Boy George are o tehnică ingenioasă pentru a combate stresul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! UK

Boy George are o tehnică ingenioasă pentru a combate stresul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! UK

Boy George are o tehnică ingenioasă pentru a combate stresul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! UK

Probele de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” reprezintă testul suprem pentru orice curajos care se înscrie la acest show televizat. Însă, unii concurenți găsesc metode ingenioase pentru a reuși să treacă peste provocările din junglă.

Un nou sezon al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici! din Marea Britanie a debutat la 6 noiembrie, când unele dintre cele mai influente personalități din Regat au trecut prin primele încercări grele din jungla australiană.

Printre concurenți se află și legendarul cântăreț Boy George (61 de ani), solistul trupei Culture Club, care a captat atenția fanilor emisiunii încă de la primele ediții. O specialistă în rezolvarea problemelor emoționale a remarcat că vedeta folosește un truc de specialitate pentru a se elibera de stresul de dinaintea probelor.

Kerry Pearce a făcut dezvăluirea pe contul ei de TikTok, explicând ce presupune tehnica EFT (Emotional Freedom Techniques).

Ați observat? Vreo 30 de oameni mi-au scris aseară că Boy George și-a lovit [buzele și bărbia]. Am găsit clipul și așa este, și-i le-a lovit în junglă. E o tehnică pe care o puteți folosi cu succes în orice situație”, spune femeia. 

@kerrypearceeftcoach Boy George using EFT Tapping in I’m A Celebrity last night!!! Tapping is a skill you can take everywhere with you. ♥️ #imacelebritygetmeoutofhere #boygeorge #imacelebrity #boygeorgeinthejungle #efttapping ♬ original sound - Kerry Pearce

Tehnicile de libertate emoțională (EFT) sunt o formă de intervenție de consiliere care stimulează punctele de presopunctură prin apăsarea, atingerea sau frecarea acestor puncte. Lovirea ușoară a buzelor, bărbiei sau pieptului, cu degetele, reprezintă un tratament alternativ pentru restabilirea echilibrului energetic perturbat. 

Inițial, a fost un tratament utilizat pe veteranii de război cu traumatisme și tulburări de stres posttraumatic, dar a demonstrat unele beneficii în caz de anxietate, depresie, durere fizică și insomnie.

Vedetele din România înscrise la Sunt celebru, scoate-mă de aici! au propriile metode a gestiona emoțiile puternice trăite în show. Iată cum tratează Ruxi atacurile de panică și la ce soluție poate apela Alex Bogdan dacă se va mai confrunta cu anxietatea!

Fotografii: Getty Images/YouTube I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni