• Emisiuni
  • Survivor România
  • Începe săptămâna finalei la Survivor România: ”În fiecare zi, vom avea joc și eliminare”

Începe săptămâna finalei la Survivor România: ”În fiecare zi, vom avea joc și eliminare”

Începe săptămâna finalei la Survivor România: ”În fiecare zi, vom avea joc și eliminare”

”Câștigi pe o parte și pierzi pe alta”, așa sună o concluzie trasă de unul dintre membrii tribului Taino pe care o vom auzi în această seară. Cea mai puternică provocare a vieții celor rămași în show continuă și îi pune față în față cu noi borne, cu noi momente extrem de importante pentru ei și cu ultimii pași spre finala din 24 mai. A mai rămas foarte puțin până la momentul în care unul dintre cei cinci va deveni campionul Survivor 2023. 

După ce Ștefania Stănilă a fost eliminată și a ratat șansa de a ajunge la ultimele lupte din sezon, în această seară vom vedea cum arată atmosfera din trib odată cu plecarea ei. ”A plecat o parte din mine. S-a rupt un pic din mine”, va admite Carmen, cea mai bună prietenă a ei din show. De altfel, creatoarea de conținut este în acest moment singura reprezentată a tribului Faimoșilor în această etapă. Pe de altă parte, Andrei Krișan care s-a aflat la nominalizare cu Ștefi, le va transmite celor de acasă o parte din bucuria lui: ”Sunt atât de recunoscător”.

Alexandra C, Alexandra P, Andrei, Carmen și Dan. Ei sunt cei cinci care vor merge în această seară spre Jocul de Imunitate. Va fi o luptă extrem de importantă, după cum le va explica și Daniel Pavel: ”Bine ați venit în săptămâna finalei. În fiecare zi, vom avea joc și eliminare”. 

Membrii tribului Taino vor lupta pentru șansa de a se califica direct în semifinala competiției care va avea loc marți! Dacă persoana care va câștiga proba zilei nu va mai avea emoții, ceilalți patru vor aștepta Consiliul pentru a vedea ce au votat telespectatorii la finalul săptămânii trecute de Survivor România. Seara se va încheia cu o nouă eliminare! 

Au mai rămas doar câteva ore până la noul episod. De acum înainte, fiecare moment poate fi ultimul în show. Fiecare probă este esențială. Iar decizia celor de acasă – vitală! Începe săptămâna finală! 

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV, noua ediție a unui sezon puternic sezon SURVIVOR ROMÂNIA! Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans, pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni