• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Maria Cârneci, despre sumele pe care le primește la evenimentele la care este invitată să cânte

Maria Cârneci, despre sumele pe care le primește la evenimentele la care este invitată să cânte

Maria Cârneci a venit în platoul Vorbește Lumea, acolo unde a bucurat telespectatorii cu cea mai nouă melodie a sa. Artista de muzică populară nu doar că s-a distrat de minune, cântându-și melodia, ci a și acceptat întrebările lui Shurubel.

Maria Cârneci este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de muzică populară din România. Aceasta se bucură de o carieră înfloritoare și deși este cunoscută la nivel național, continuă să lanseze noi piese cu care să își bucure fanii. Astăzi, ea a venit în platoul Vorbește Lumea, iar după ce și-a cântat cea mai recentă melodie, a acceptat să răspundă mai multor întrebări pregătite de Shurubel. 

După ce a răspuns mai multor întrebări, simpaticii prezentatori au vrut să afle care este cea mai mare sumă pe care a primit-o artista la un eveniment:

„Nu am cum să dau o sumă. Am luat și mai mult, și mai puțin, de 10.000 de euro. Nu asta e suma pe care eu cânt, însă oamenii fiind mulțumiți... 20.000 de euro nu am luat. Oamenilor le-a plăcut, m-au cinstit, am mai făcut și o dedicație. Socrii sunt cu banii la nunți. Nu contează dacă îți dă 50 lei - 100 lei. Oamenii dau dedicații pentru miri, se bucură pentru ei.”, a spus Maria Cârneci. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni