• PRO TV
  • Metoda prin care a slabit spectaculos Kate Middleton. Ce dieta a urmat Ducesa de Cambridge

Metoda prin care a slabit spectaculos Kate Middleton. Ce dieta a urmat Ducesa de Cambridge

Metoda prin care a slabit spectaculos Kate Middleton. Ce dieta a urmat Ducesa de Cambridge

Kate Middleton este considerata de multe femei un etalon de frumusete. 

Cu un stil vestimentar impecabil, Kate Middleton atrage atentia la fiecare aparitie oficiala, insa nu doar tinutele inspirate sunt cele care impresioneaza, ci si silueta. 

Desi a nascut trei copii, Ducesa de Cambridge arata senzational si s-a recuperat rapid dupa venirea pe lume a micutilor. 

Conform Womenshealthmag.com, Kate Middleton nu este adepta dietelor drastice, ci prefera mai mult un stil de viata sanatos, care implica o alimetatie corecta. 

Se pare ca Ducese prefera sa urmeze dieta Dukan, iar rezultatele sunt mai mult decat vizibile. Despre acest regim alimentar, nutritionistii spun ca se poate transforma intr-un stil de viata care te ajuta sa fii mereu multumita de felul in care arati. 

Dieta Dukan este impartita in patru parti, sau "faze". In timp ce primele doua etape (faza de atac si faza "croaziera") sunt concepute pentru a elimina kilogramele in plus, urmatoarele doua (faza de consolidare si cea de stabilizare), au rolul de a mentine rezultatele.

Citeste mai multe despre dieta DUKAN pe perfecte.ro!

Alimente permise si alimente interzise

Daca in prima faza ti-a fost permis sa mananci numai alimente care contineau proteina animala, in aceasta a doua etapa se adauga din plin legumele. Ce trebuie sa faci este sa alternezi: consuma o zi intreaga proteine si legume, iar urmatoarea doar proteine. Apoi adauga din nou legume si in urmatoarea zi exclusiv proteine.

Poti sa consumi toate alimentele care ti-au fost deja permise in faza de atac, insa adauga pe lista si: rosiile, castravetii, salata verde, telina, feniculul, broccoli, andivele, spanacul, sparanghelul, prazul, fasolea verde, ardeiul, dovleceii, vinetele, varza, ciupercile, morcovii si sfecla. Interzise iti sunt: porumbul, cartofii, orezul, lintea, fasolea, mazarea, fructele.

Legumele le poti servi fierte sau crude si poti adauga din plin condimentele pe care le aveai deja incluse in lista specifica primei faze.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni