• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cel mai tare moment “dangerous” din preselectiile “Romanii au talent”: vezi rezultatele sondajului!

Cel mai tare moment “dangerous” din preselectiile “Romanii au talent”: vezi rezultatele sondajului!

Cel mai tare moment “dangerous” din preselectiile “Romanii au talent”: vezi rezultatele sondajului!

Noi am ales din preselectiile “Romanii au talent” cele mai interesante momente “dangerous” din show, iar voi ati votat ce v-a placut cel mai mult.

In topul preferintelor utilizatorilor protv.ro se afla momentul prezentat de Fachiru, care i-a ingrozit pe juratii de la “Romanii au talent” cu talentele lui. Primul talent a fost sa inghita un ghemotoc de ata dupa care, o scos-o prin burta. In timpul acestui moment, atat juriul cat si publicul a fost uluit,  iar Andra, cel putin, mai avea putin si se ascundea sub masa.

Urmatorul talent a fost sa traga continutul unui pahar cu lapte pe nas, iar apoi a scos laptele prin ochi. Si, normal, dupa ce si-a aratat aceste doua talente a inceput sa urle! Momentul prezentat de Fachiru a strans 1.784 de voturi in sondajul Top Dangerous de pe romaniiautalent.ro.

Al doilea moment “dangerous” in topul preferintelor este cel al magicianului cu masca de la “Romanii au talent”, care a prezentat un numar extrem de bizar desprins “din viata lor”. Magicianul cu masca a obtinut 1.614 de voturi.

Pe locul 3 s-a clasificat momentul lui Ciprian, un tanar care a venit sa prezinte un numar de fachirism si, ca atare, a mestecat sticla si o lama de ras pe scena, apoi si-a bagat ace de seringa in obraji, in timp ce publicul tipa de groaza. Fachirul Ciprian a strans 772 de voturi.

Urmatorii clasati, in ordinea numarului de voturi primate, au fost un tanar care a venit cu un monociclu la preselectii, o familie de circari care a venit cu tot cu copiii lor mici pe scena, dintre care un bebelus de 2 saptamani si o fetita care tinea un sarpe in mana, iar pe ultimul loc s-a clasat Sfarma Piatra.
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni