• PRO TV
  • Daniela Ionescu, prietena Mirabelei Dauer: "Mirabelei ii era frica de sotul ei!"

Daniela Ionescu, prietena Mirabelei Dauer: "Mirabelei ii era frica de sotul ei!"

Daniela Ionescu, prietena Mirabelei Dauer: "Mirabelei ii era frica de sotul ei!"

Prietena de peste 30 de ani cu Mirabela, Daniela Ionescu a povestit la \"Happy Hour\" ca artista a fost batuta in repetate randuri de fostul ei sot, Dan Traian Popovici. Mai mult, l-a acuzat pe Popovici ca acesta a impiedicat-o pe artista sa is vada copilul si i l-a luat cu forta.

Prezenta pe Happylica, prietena Mirabelei Dauer a sustinut ca a fost martora la ultimul episod din casnicia Mirabelei Dauer, cand aceasta, aflata pe litoral unde sustinea concerte, a fost batuta cu salbaticie de barbatul ei, regizorul Dan Traian Popovici. Barbatul Mirabelei era extrem de gelos si o suspecta pe aceasta ca ar avea un amant. Bataia crunta cu sabotul de lemn, care a umplut-o de vanatai, a fost, pentru Mirabela, picatura care a umplut paharul.

Mirabela
a decis sa divorteze, iar cand s-a intors de la mare in Bucuresti, a gasit casa pe care o avea impreuna cu sotul ei goala. La divort, in 1980, i-a fost incredintat lui baietelul, care avea pe atunci trei ani. Tot el a primit si casa. Mirabela a ramas doar cu lucrurile de vara cu care s-a intors din turneul de la mare.

Mirabela a fost o femeie foarte batuta de sotul ei, era timorata de el. Mirabelei ii era frica de sotul ei”,  afirma prietena Mirabelei. Daniela Ionescu nu intelege de ce Gigi, cea de-a treia sotie a lui Dan Traian Popovici si cea care l-a crescut pe Nanu nu a incercat sa o intalneasca pe Mirabela. Mai mult, Daniela este convinsa ca Gigi si Dan Traian Popovici l-au facut pe Nanu sa isi dispretuiasca  mama lui biologica.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni