• PRO TV
  • EXCLUSIV! Luminita Anghel: "Sunt insarcinata si astept un baietel". Afla mai multe despre tatal copilului!

EXCLUSIV! Luminita Anghel: "Sunt insarcinata si astept un baietel". Afla mai multe despre tatal copilului!

EXCLUSIV! Luminita Anghel: "Sunt insarcinata si astept un baietel". Afla mai multe despre tatal copilului!

Luminita Anghel a venit la Happy Hour si a declarat in exclusivitate ca are un nou iubit, si mai mult decat atat, ca este insarcinata in trei luni si un pic.

Artista efectiv radiaza de fericire si este foarte incantata ca in sfarsit si-a gasit barbatul care o protejeaza si in bratele caruia se simte implinita si iubita.

"Sunt insarcinata in 13 sapt, in trei luni si un pic.In viata este o persoana pe care o iubesc foarte mult si care este un tip extrem de discret. Suntem de putin timp impreuna, de patru luni. Am ramas insarcinata din prima luna"
, aceasta a fost prima declaratie a cantaretei despre fericirea din viata ei.

Luminita
nu a avut decat cuvintre de lauda la adresa tatalui copilului ei, aceasta a precizat ca el nu are nicio treaba cu showbiz-ul si ca lucreaza in constructii. Cat despre sexul copilasului aceasta a marturisit ca asteapta un baietel si ca il va numi Filip.

"Cand am aflat ca sunt insarcinata am fost foarte sceptica pentru ca este totusi mai tanar decat mine, cu 10 ani", a marturisit cantareata.

Intrebata cum a reactionat iubitul ei cand a aflat ca va fi tata, Luminita emotionata a spus: "A plans de fericire. Stiu doar atat ca iubesc si nu ma mai simt singura", a mai spus Luminita.

Cantareata a mai povestit ca in urma cu patru ani a mai fost insarcinata o data, cu gemeni, dar pentru ca nu a avut grija de ea in perioada respectiva a pierdut sarcina.

Nu uita ca luni, la Happy Hour, Luminita Anghel isi va prezenta iubitul.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni