• PRO TV
  • Ferma Vedetelor, un nou reality show surprinzator in grila de primavara PRO TV!

Ferma Vedetelor, un nou reality show surprinzator in grila de primavara PRO TV!

Ferma Vedetelor, un nou reality show surprinzator in grila de primavara PRO TV!

PRO TV adauga in grila de primavara o noua super productie – Ferma Vedetelor, reality show-ul care va aduce in fata telespectatorilor fata nevazuta a 12 vedete si va arata cum vor face fata provocarilor inedite de zi cu zi. Noua productie va urmari timp de 3 luni cum se vor descurca vedetele participante intr-un loc izolat si lipsit de confortul stilului de viata modern. 

Formatul original – The Farm, este detinut de Strix, una dintre cele mai mari companii de productie din Suedia, care a realizat numeroase show-uri de succes international precum Survivor, Fame Factory sau Big Brother. Formatul The Farm a fost produs cu succes in peste 50 de tari cum ar fi: Brazilia, Chile, Republica Dominicana, Bulgaria, Franta, Marea Britanie, Germania, Irlanda, Solvenia, Spania sau Suedia, inregistrand un succes rasunator datorita formatului inedit. 

Telespectatorii vor fi martori de luni pana joi si sambata de la 20:30 la viata de la ferma in conditiile de trai de acum 100 de ani si vor descoperi cum participantii vor face fata provocarilor si cum se vor descurca fara electricitate, telefoane mobile, mancare sau cel mai necesar lucru cu care se confrunta oamenii in era noastra: internetul. 

Pentru 3 luni timpul va sta in loc pentru vedete si se va opri in vremea strabunicilor, in satul de poveste portretizat in zeci de scrieri ale autorilor romani celebri. Intoarcerea la traditii si la conditiile de trai lipsite de confortul lumii moderne vor aduce cu sine noi provocari. Gazda show-ului va fi alaturi de fermieri pentru a-i sustine moral si pentru a-i determina sa treaca peste etapele grele cu care se vor confrunta in cele 3 luni de convietuire.

“Filmare 24 de ore din 24, 7 zile din 7, vedete neobisnuite cu conditiile de trai carora vor trebuie sa le faca fata, intr-o locatie complet izolata sunt cativa factori care fac din aceasta productie ce ar putea parea simpla sa fie una complexa. Insa echipa de productie este pregatita sa transforme aceste elemente in factori de succes! Telespectatorii vor avea parte de personaje savuroase, situatii inedite ce ii vor surprinde, dar si de emotie, zambete si suspans.” a declarat Ana Maria Modalca, Head of Local Production PRO TV. 

Cei 12 fermieri vor fi initiati in tainele agriculturii si traiului la tara de catre Mentorul Fermei, un om cu experienta, care si-a petrecut intreaga viata traind din roadele pamantului, ingrijind animale domestice, care sunt si o importanta sursa de hrana. Mentorul va da sarcini saptamanale, pe care ei trebuie sa le duca la bun sfarsit. Indeplinirea cu succes a sarcinilor aduce cu sine avantaje pentru concurenti.

Concurentii se vor confrunta atat cu probe saptamanale date de Mentorul Fermei, cat si cu probe zilnice, iar in fiecare saptamana doi dintre concurenti vor intra la duel pentru a se lupta sa isi pastreze locul in concurs, insa unul dintre ei va parasi competitia. Probele vor fi diverse si ii vor pune pe concurenti in situatii limita.

Provocarile, intriga, stresul si lipsa hranei cu care vor trebui sa se confrunte cele 12 vedete vor fi doar cateva dintre elementele cheie ale show-ului. Cum vor face fata si cum vor reactiona in situatii extreme, ramane de vazut la Ferma Vedetelor, din martie la PRO TV. 

PRO TV – Gandeste liber!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni