• PRO TV
  • Finala "Dansez pentru tine" se joaca in pasi de Lindy Hop, musical, disco, cha-cha si house. ACUM, la ProTV

Finala "Dansez pentru tine" se joaca in pasi de Lindy Hop, musical, disco, cha-cha si house. ACUM, la ProTV

Finala "Dansez pentru tine" se joaca in pasi de Lindy Hop, musical, disco, cha-cha si house. <span style="color:#f00;">ACUM</span>, la ProTV

Vineri, 29 noiembrie, cand publicul va desemna castigatorii celui de-al 14-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", Catrinel Menghia, Alexandra Dinu si Andreea si George Ogararu danseaza pentru cazurile umanitare prezente in emisiune,

In urma cu sapte saptamani au pasit în ringul visurilor de la ProTV cu speranta ca viata lor se va schimba în bine. Editie de editie au adus pe scena momente artistice memorabile, apreciate deopotriva de juriu si de telespectatori, iar Sore si Dark, Ilinca Vandici si Razvan Marton si Dima Trofim si Iulia Clisu au reusit sa ramana în competitie pana în marea finala. Pentru ultima data în acest sezon, cele trei perechi vor purta telespectatorii prin fascinanta lume a dansului pe ritmuri de Lindy Hop, musical, disco, cha-cha si house.

Nu doar cele trei echipe finaliste pregatesc momente de pus în rama pentru editia de maine seara, ci si Elwira si Mihai Petre, care vor dansa cha-cha, precum si toate vedetele care au dansat în acest sezon, toti concurentii si toti coregrafii. Ca de obicei, ultima editie ajuta la împlinirea visurilor tuturor concurentilor. Castigatorul locului I va fi rasplatit cu 60.000 de euro, cel clasat pe locul al II-lea cu 20.000 de euro, iar ocupantul locului al III-lea cu 15.000 de euro. Cazurile umanitare vor fi sustinute cu cate 3.000 de euro fiecare. Celelalte premii care vor fi oferite maine seara se ridica la 34.000 de euro.

Catrinel Menghia, Alexandra Dinu si Andreea si George Ogararu danseaza pentru cazurile umanitare prezentate în emisiune. "Fiecare întoarcere acasa ma bucura, ma emoționeaza și ma hranește. Sunt o persoana destul de ocupata, cu un program încarcat, variat, cu multe filmari în zone diferite și uneori foarte îndepartate. De aceea, ringul visurilor este de doua ori special pentru mine, pe de o parte pentru ca împlinește vise și apoi pentru ca ma simt acasa”, a marturisit Catrinel.

Venita special din Italia pentru o serie de actiuni caritabile, si Alexandra Dinu se bucura ca va avea ocazia sa danseze un tango caritabil maine seara la ProTV. "Apreciez aceasta emisiune si ma uit cu mirare si admiratie la cat de mult evolueaza perechile care intra în acest concurs si cata stralucire capata cand ajung aici. Sper sa-mi iasa si mie dansul, chiar daca n-am prea mult timp de repetitii”, a declarat Alexandra.

"Experienta Dansez pentru tine reprezinta pentru noi sansa de a deveni parte din viata unui copil deosebit ce demonstreaza în mod spectaculos cat de departe se pot impinge limitarile provocate de un sindrom prietenos. Pe langa acest fapt, dansul în sine este o provocare, un test de concentrare, coordonare si armonie pe care visam sa îl trecem cu brio”, a marturisit familia Ogararu.

De 1 Decembrie, ProTV e AL TAU! "Dansez pentru tine" alege marele castigator, "Vocea Romaniei" da startul show-urilor LIVE, iar "La Bloc" revine cu un episod-eveniment.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni