• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc zilnic 14 august 2015: Dragonii trebuie sa fie diplomati. Serpii trebuie sa fie atenti la sanatate

Horoscop chinezesc zilnic 14 august 2015: Dragonii trebuie sa fie diplomati. Serpii trebuie sa fie atenti la sanatate

Horoscop chinezesc zilnic 14 august 2015: Dragonii trebuie sa fie diplomati. Serpii trebuie sa fie atenti la sanatate

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 14 august 2015. Citeste horoscopul chinezesc de astazi.

DRAGON 
Vei aprecia faptul ca iti vor fi recunoscute competentele. Fa uz de toata diplomatia de care esti capabil si viata sociala ar putea capata o turnura vesela.


SARPE
Nu te retrage in cochilia ta: iesi in oras, fa vizite, ia aer! Pentru sanatate, pratica exercitii fizice si fa-ti timp pentru activitatile care-ti plac.


CAL
In ceea ce priveste situatia ta financiara, vei reusi sa rezolvi toate problemele. Vei comunica mult si des cu persoanele din anturaj. 


CAPRA
Vei fi responsabil si asta-ti va atrage recunostinta celor din jur. In urmatoarele zile vor exista momente potrivite pentru a incetini ritmul si pentru a-ti trai pur si simplu viata. 


MAIMUTA
Problemele de sanatatea iti vor produce ingrijorare. Te vei ocupa, de asemenea, si de cele casnice. In dragoste, vei fi extrem de sincer.


COCOS
Vei fi entuziasmat de un proiect sau de orice activitate propusa. Totodata, financiar, vei fi satisfacut de situatia prezenta.


CAINE
Vei fi mai putin exigent cu tine insuti. Relatiile decurg bine, pentru ca esti cu adevarat interesat de soarta celorlalti. In curand vei trece printr-o perioada fasta.


MISTRET
Ai putea descoperi unele trucuri care te vor ajuta sa fii mai eficient. Comunicarea cu prietenii si cu oamenii prezenti zilnic alaturi de tine va fi deosebit de buna.


SOBOLAN
Vei intelege unele lucruri pe care le-ai omis si vei avea tendinta sa te subestimezi. Recomandat ar fi sa-ti intelegi limitele experientei unice pe care ai dobandit-o.


BOU
Problemele se vor rezolva de la sine fara a te stradui in exces. Vei face fata unei scurte intarzieri cu buna dispozitie si umor.


TIGRU
Ti-ai putea pierde rabdarea daca vei fi depasit de situatie. Vei visa la evadare si calatorii. Saptamanile urmatoare vor fi bine aspectate in ceea ce priveste relatiile de prietenie.


IEPURE
Viata ta sociala va fi interesanta saptamana viitoare. Ar fi mai bine sa finalizezi unele sarcini inainte de a te lansa in proiecte noi. Viata sentimentala este stabila.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni