Ce simpatică și frumoasă e fiica Andei Adam! Vrea să îi calce pe urmele mamei

Anda Adam împlinește 44 de ani pe 27 aprilie, își sărbătorește ziua cu cel puțin 80 de oameni și cu...fast și a venit la Vorbește lumea să povestească și cât de împlinită se simte la această vârstă.

​A venit însoțită de fiica ei frumoasă și de iubitul de care e foarte mândră. Evelin, fetița ei, este deja o mică vedetă pe Instagram, acolo unde are aproape 18.000 de urmăritori. Iubește dansul, muzica și animalele și este o mică fashionistă. Mai mult, vrea să facă muzică și ea. 

Evelyin: Da, vreau să cânt ca mama! Piesa mea preferată e Selecta! Da, nu eram când s-a făcut Selecta!

Fetița îi seamănă din ce în ce mai mult mamei sale, este Anda Adam în miniatură și se pare că îi moștenește și talentul și interesul pentru lumea muzicală. Mai mult, este nelipsită de la evenimentele importante ale mamei sale și din vlog-urile Andei Adam de pe YouTube sau TikTok. Și de ziua mamei sale a pregătit ceva special:

Anda Adam: O să fie parte din spectacol, o să cânte la tarabană!

Vezi video atașat 

Evelin este fetița Andei Adam cu primul ei soț, Sorin Andrei Nicolescu, și a venit pe lume pe data de 30 noiembrie 2015. Acum însă,  Anda Adam este super îndrăgostită de actualul partener, omul de afaceri Joseph Adam, alături de care formează un cuplu minunat.

Bărbatul îi e mereu alături și are și el legătură cu showbiz-ul: a jucat în filmul „Miami Bici 2” rolul unui tip dur, periculos. În perioada filmărilor, realizate în America,  a fost confundat de americani cu celebrul Jason Momoa, așa că la filmările din State a dat și autografe.  Joseph a ales să ia numele Andei pentru că, așa cum spune artista: "eu nu am vrut s îmi schimb numele, e și cel de scenă. (...) Noi am făcut o cerere la Bărbos pentru un copil cu ochii lui."

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA/ ANDA ADAM INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni