• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Intamplarile din Fierbinti, in topul preferintelor telespectatorilor! Lucrurile se precipita AZI, de la 21:30, la PROTV

Intamplarile din Fierbinti, in topul preferintelor telespectatorilor! Lucrurile se precipita AZI, de la 21:30, la PROTV

Intamplarile din Fierbinti, in topul preferintelor telespectatorilor! Lucrurile se precipita AZI, de la 21:30, la PROTV

In episodul de miercuri, Dorel a incercat din rasputeri sa descopere elementul esential al vietii: fericirea. Din pacate, soarta nu i-a zambit. Insa, o rasturnare spectaculoasa de situatie va fi dezvaluita in aceasta seara de la 21:30, numai la PRO TV! 

Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarita la nivel national de aproape 1.9 milioane de persoane. In minutul de aur de la 21:50, peste 2.3 milioane telespectatori urmareau intamplarile din Fierbinti.

Astfel, in intervalul de difuzare 21:24 - 22:17, pe segmentul publicului comercial cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 12 puncte de audienta si o cota de piata de 26.4%, urmatorul post clasat inregistrand rezultate de doua ori mai mici: 5.7 puncte de rating si 12.5% cota de piata.

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut pe perioada difuzarii episodului 9.1 puncte de rating si 17.8% cota de piata, urmatorul post clasat inregistrand 8.9 puncte de rating si 17.4% cota de piata.

Si la nivelul publicului national, serialul Las Fierbinti si-a mentinut pozitia de lider cu 10.2 puncte de rating si o cota de piata de 20%. Televiziunea de pe locul 2 a inregistrat 8.7 puncte de rating si 17.1% cota de piata.

Diseara, de la 21:30, atmosfera din Fierbinti se precipita! Dorel si Robi vor avea o discutie in ceea ce priveste reactia neasteptata in momentul in care s-au privit mai... ciudat. Mahnitul s-a indragostit nebuneste de seful de post. Punctul culminant va fi reprezentat de o marturisire in lacrimi a lui Robi.  

In mijlocul localitatii, Celentano, Ardiles si Firicel dau de belea! Cei trei au fost prinsi la mijloc, satenii fiind razvratiti din cauza faptului ca animalele le-au fost luate fara niciun drept. Pana la urma situatia se va lamuri, cele trei figuri marcante ale Fierbintiului incercand sa recupereze animalele, fara prea mare succes.  

 Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, AZI, de la 21:30, la ProTV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni