• PRO TV
  • Liviu Arseni: "Am vrut sa divortez de Israela, dar nu am facut-o pentru ca o iubesc ca pe un animal simpatic"

Liviu Arseni: "Am vrut sa divortez de Israela, dar nu am facut-o pentru ca o iubesc ca pe un animal simpatic"

Liviu Arseni: "Am vrut sa divortez de Israela, dar nu am facut-o pentru ca o iubesc ca pe un animal simpatic"

Acum doua saptamani, Israela si Liviu Vodovoz Arseni au vrut sa isi spuna adio pentru totdeauna. In pragul despartirii nu i-au adus insa anii... putin mai multi ai Israelei, ci paharele in plus pe care incepuse sa le bea Liviu.

“O data a vrut el sa divorteze, o data am vrut eu”, a povestit Israela la Happy Hour. Problema principala nu a fost plictiseala din dormitor - cu care cei doi recunosc ca se confrunta de ceva vreme, ci viciul lui Liviu, mai precis problema lui cu alcoolul.

Israela spune ca sotului ei: “Ii placea bautura, dar nu ii placea numai la cearta - si la bine si la rau ii placea”. Asa ca la un moment dat, cei doi au pus la modul serios problema despartirii, dar, pentru ca au vrut sa incerce totul, au apelat si la un psiholog care sa ii consilieze in casnicie. S-au impacat in cele din urma si sunt gata sa socheze din nou: isi doresc un copil, iar Israela ar face orice ca sa ramana insarcinata.

Cu toate acestea, Liviu nu vrea sa o lase sa-si puna sanatatea in pericol. Spune ca i-ar placea insa un copil cu Israela pentru ca el inca o mai iubeste, e adevarat, in felul lui: “O iubesc, tin la ea, in sensul cel mai adevarat al cuvantului, o iubesc si tin la ea, deci nu as putea sa zic ca mi-e mila de ea, tin la ea ca si cum te atasezi de un obiect, de un animal simpatic, frumos".

Astfel, primul invitat pe Happylica care a vorbit despre acest viciu a fost Leonard Dorofteideoarece copilaria lui a fost afectata de problema tatalui sau cu alcoolul. De aceea el condamna vehement consumul de bauturi alcoolice si indeamna oamenii la sport.

 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni