• PRO TV
  • Luminita Anghel, insarcinata la 42 de ani: "E un copil venit din dragoste!"

Luminita Anghel, insarcinata la 42 de ani: "E un copil venit din dragoste!"

Luminita Anghel, insarcinata la 42 de ani: "E un copil venit din dragoste!"

Luminita Anghel e mai fericita decat oricand. E insarcinata in 5 luni si spune ca si-a gasit marea dragoste.

Cantareata de 42 de ani le raspunde celor care ii reproseaza ca s-a grabit sa faca un copil cu un barbat pe care-l cunoaste prea putin: “Traiesc cele mai frumoase momente din viata mea. N-am crezut ca pot sa iubesc atat de intens ca acum. Ne descoperim unul de celalat, iar el se indragosteste in fiecare zi de mine, din nou si din nou. Am gasit multe din calitatile tatalui meu in Silviu”, spune ea.

Desi ii despart 10 ani, pe cei doi ii apropie multe alte lucruri. Luminita are 42 de ani, iar Silviu 32. De curand, si-au facut amandoi acelasi tatuaj, in acelasi loc  – cifra 5 in sumeriana – “cifra destinului nostru”, spune Luminita.

Artista mai are acasa doi copii, unul adoptat si unul in plasament – pe Mariuca si pe David. Este insarcinata si va avea un baietel, pe care vrea sa-l numeasca Filip.



Pe viitorul ei sot il cunostea de un an si aveau o relatie numai de o luna si jumatate, cand au aflat ca ea a ramas insarcinata. “E un copil venit din dragoste”, a spus cantareata, care are un singur regret: “Mi-ar fi placut ca mama sa ma fi vazut gravida”.

Luminita si viitorul ei sot nu au hotarat deocamdata care va fi data nuntii. “Ce stiu sigur e ca e barbatul vietii mele si sper sa imbatranim impreuna”.


Luminita, un nou inceput pe happyhour.protv.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni