• PRO TV
  • Mirabela Dauer: "Din cauza fiului meu, am trait 30 de ani de cosmar"

Mirabela Dauer: "Din cauza fiului meu, am trait 30 de ani de cosmar"

Mirabela Dauer: "Din cauza fiului meu, am trait 30 de ani de cosmar"

Mirabela Dauer vorbeste greu si cu lacrimi in ochi despre drama prin care a trecut dupa ce a pierdut custodia fiului Nanu. Cu toate ca nu vrea sa dea nume, spune ca in aceasta poveste sunt implicate persoane importante si publice, care fie au avut de suferit, fie au facut-o pe ea sa sufere.

Artista afirma ca s-a impacat cu soarta si a acceptat ca fiul ei nu o iubeste si ca cel mai probabil nu o va iubi niciodata. Marturiseste ca a incercat sa se apropie de el, ca l-a luat cu ea in vacante si turnee, dar ca la un moment dat relatia dintre ei s-a rupt de tot. Indiferenta baiatului a facut-o pe Mirabela sa sufere mult, dar recunoaste ca nu a incercat niciodata sa isi spele imaginea in fata lui aruncand cu noroi in altii. Marturiseste ca are dovezi care i-ar pune intr-o lumina proasta atat pe tatal copilului, cat si pe mama vitrega a lui Nanu, Georgeta Radu Popovici.

Dupa peste 30 de ani de la divortul de Traian Popovici, tatal lui Nanu si de la pierderea custodiei copilului, Mirabela si-a gasit in sfarsit linistea alaturi de actualul sot, Alexandru Adriuta.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni