• PRO TV
  • Oana Radu a parasit Ferma Vedetelor

Oana Radu a parasit Ferma Vedetelor

Oana Radu a parasit Ferma Vedetelor

Dupa o saptamana in care au locuit impreuna si au invatat unul de la celalalt cum sa se organizeze cat mai eficient pentru a face fata unor conditii de trai ca acum 100 de ani, ieri seara fermierii si-au luat la revedere de la Oana Radu, prima concurenta care a parasit Ferma Vedetelor in urma duelului.

Ferma Vedetelor a fost urmarita, in intervalul 20:30 - 22:22, de aproximativ 1.9 milioane de romani, iar in minutul de aur de la 20:49, aproape 2.4 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. 

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider detasat in topul audientelor cu 9.9 puncte de rating si 23.1% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a reusit sa obtina 6.8 rating si 16.0% share. 

Ziua de vineri a inceput cu cantec la Ferma Vedetelor si un dans din partea lui Ionut Iftimoaie. Concurentii nu s-au mai putut opri si au comunicat intre ei doar cantand. Dan Helciug a recunocut pentru prima data: “Sunt greieras de cand ma stiu!”. 

Nea Rata a venit cu voie buna sa inspecteze finalizarea sarcinilor pentru a le da plata, insa nu a venit singur, ci le-a adus cele doua vaci promise. Insa, surpriza: celebrii fermieri nu au primit toti banii, fiind penalizati pentru curatenie si faptul ca nu a fost gata grajdul. Din 50 de arginti pe care trebuiau sa ii primesca, concurentii au ramas doar cu 30.

Prima curajoasa care a incercat sa mulga vaca a fost Cristina, insa cea care a reusit si a demonstrat tutror ca se pricepe a fost Vica. 

O noua discutie alimentata de conflictul intre generatii s-a aprins in casa. De aceasta data discutia a inceput intre Cristina si Mioara pe tema apei, iar Oana si Vica au luat si ele parte. Ionut a fost cel care a incercat sa calmeze spiritele, iar Augustin i-a sarit in ajutor cu doua cantece pentru a detensiona atmosfera: Love is in the air si Daca dragoste nu e, nimic nu e.

Nici grupul baietilor nu s-a lasat mai prejos la capitolul discutii! Dan si Augustin s-au luat la harta mai in gluma, mai in serios. Dupa ce s-au luptat in replici care mai de care mai taioase, conflictul celor doi s-a incheiat cu o imbratisare. 

La capitolul mancare ziua de vineri a fost cea mai buna pentru fermieri. Masa a fost una copioasa! Au gatit puiul pe care l-au primit, si astfel au mancat carne pentru prima data de cand au intrat in casa. 

Noaptea de vineri a fost una grea pentru cele doua dueliste: Oana si Corina. Ele au trebuit sa isi faca bagajul, sa isi ia provizii, lemne si sa doarma izolate de restul, in camerele duelistilor din padure. Plecarea fetelor a fost incarcata de emotie, lacrimi, vorbe de incurajare si glume caracteristice. 

Vica i-a spus Oanei printre lacrimi: “Corina macar stiu ca se descurca, tu esti frunza-n vant!”, iar Augustin a incurajat-o pe Corina: “Sa fii ca un leu in cusca!”.

Dimineata duelului a adus noi concluzii! Vaca a schimbat mediul, de aceea rage in continuu: “Este exact ca noi!” – a spus Ionut. Fermierii si-au continuat sarcinile si s-au pregatit pentru a merge la duel. 

Oana si Corina au intrat pline de energie in hambarul duelului. Prima proba in care s-au luptat a fost Potcoava. Cele doua au fost legate cu o funie de mijloc si au trebuit sa se traga una pe alta ca sa poata ajunge la stalpul din spatele lor pe care erau puse potcoave in cui. Dupa o lupta stransa si tensionata, prima care a reusit sa arunce cele trei potcoave in iesle si sa castige proba a fost Corina. 

La ce-a doua proba, Taie-i craca, fiecare duelista a trebuit sa taie cele doua grinzi pe care stateau suspendate. Si aceasta proba a fost castigata de Corina, care a iesit invigatoare si a ramas la Ferma Vedetelor. 

Oana si-a luat la revedere de la colegii sai si a lasat scrisoarea de adio in care a nominalizat viitorul fermier al saptamanii. Amintirea pe care a luat-o din casa a fost lingura de lemn care era folosita pe post de polonic, dupa ce a fost convinsa de colegii sai sa nu le ia vaca. 

Pentru mine a fost clar experienta vietii. Sunt sigura ca nu am sa mai intalnesc vreodata situatii ca aceasta, iar daca voi mai intalni voi sti cum sa procedez. Presiunea psihica pe care am indurat-o inainte de duel a fost de neimaginat. A fost cea mai grea noapte din viata mea. A fost foarte greu dar am ramas cu prietenii, caci oamenii au fost minunati ! Am invatat sa tai lemne alaturi de Cristina. Vica s-a dovedit a fi o femeie cu un suflet extrem de cald, care mi-a dat o gramada de sfaturi despre viata. Doinita este o luptatoare si este o femeie puternica, la fel si Corina. Baietii au fost cu adevarat saritori si m-au ajutat de fiecare data cand am avut nevoie. Le multumesc tuturor.”– a declarat Oana. 

Cand s-au intors de la duel, fermierii au avut parte de o mare surpriza! Pe masa din bucatarie ii asteptau haine groase si un mic rasfat de care n-au mai avut parte de cand sunt in casa: suc. 

In editia de luni telespectatorii vor vedea cine este noul fermier al saptamanii ales de Oana, cum isi face dragostea simtita prezenta la ferma si ce noi provocari le aduce cea de-a doua saptamana la Ferma Vedetelor!

Cel mai tare reality show 100% romanesc se vede de luni pana joi si sambata, de la 20:30, la PRO TV!

Toate editiile Ferma vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro.

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni