• Emisiuni
  • Vocea României
  • Pavel Bartos si sotia sa, un cuplu extrem de simpatic. Cei doi vor deveni parinti de fetita pentru a treia oara

Pavel Bartos si sotia sa, un cuplu extrem de simpatic. Cei doi vor deveni parinti de fetita pentru a treia oara

Pavel Bartos si sotia sa, un cuplu extrem de simpatic. Cei doi vor deveni parinti de fetita pentru a treia oara

Pavel Bartos, prezentatorul de la "Vocea Romaniei" si "Romanii au talent", este o prezenta discreta in peisajul monden romanesc.

Vino la cel mai tare party de Revelion, organizat de ProTV si ProFM!

Seara de 31 decembrie 2013 le va oferi celor care vor sa treaca in noul an cu chef de party, cei mai buni artisti din Romania: Mandinga, Voltaj, Sore, Smiley, Cabron, Loredana si concurentii emisiunii "Vocea Romaniei" vor concerta pe scena SuperVelionului powered by ProTV & ProFM.



Intr-una dintre putinele dati cand au pasit impreuna pe covorul rosu, Anca si Pavel Bartos au optat pentru tinute negre: papionul multicolor si batista verde au adus un pic de culoare look-ului elegant al lui Pavel.

Anca Bartos, actrita si prezentatoare a unei emisiuni pentru copii la un post de radio, a imbracat o superba rochie Parlor.



Indragitul prezentator si sotia sa se pregatesc sa devina parinti pentru a treia oara: "Si se pare ca va fi tot fata", a spus incantat si amuzat Bartos, care mai are inca doua fiice, pe Eva si pe Rita.

Sotia lui, Anca, este insarcinata cu cel de-al treilea copil al cuplului - o fetita.

"Ma simt mandru! Si iti doresc sa ti se intample acelasi lucru si tie, cat mai curand! Important e sa fie cu persoana potrivita", a declarat Bartos catre Smiley, de care il leaga o frumoasa prietenie.




"Eu am un mare noroc, unul enorm. E sotia mea, Anca. De fapt, sotia mea e cea mai mare calitate a mea. A stat mai tot timpul cu ele, pentru ca eu am fost plecat multa vreme, a stiut să le educe, a intretinut foarte frumos aceasta familie. Le tinem cu picioarele pe pamant, tocmai de asta n-am vrut scoala de fite, am vrut sa vada ca exista probleme, ca exista copii care au sau nu au ceea ce le trebuie. Nu au trait intr-un cocon. Le-am ferit de toate castingurile posibile. Acum le ofer optiuni. Le duc la pian, la dans, la inot. Cred ca pe la 15-16 ani vor sti ce drum isi doresc sa urmeze. E foarte important ca ele sa decida", marturisea prezentatorul intr-un interviu.



Pavel Bartos, impreuna cu sotia lui, Anca, si cele doua fiice - Eva si Rita

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni