• Emisiuni
  • Vocea României
  • PREMIERA: Jon Brian lanseaza single-ul "Daca dragoste nu e..." in colaborare cu Tinna, fosta concurenta Vocea Romaniei

PREMIERA: Jon Brian lanseaza single-ul "Daca dragoste nu e..." in colaborare cu Tinna, fosta concurenta Vocea Romaniei

PREMIERA: Jon Brian lanseaza single-ul "Daca dragoste nu e..." in colaborare cu Tinna, fosta concurenta Vocea Romaniei

Dupa ce a lansat mai multe piese dintre care amintim "I live in California" in colaborare cu Doddy (single ce a fost foarte bine primit in Grecia si Cipru), dar si "O strada din Paris" (melodie foarte apreciata in online), Jon (Ionut Balasoiu, fiul cunoscutului interpret de muzica populara Nelu Balasoiu), prezinta publicului cel mai nou cantec al sau: "Daca dragoste nu e...", adresat mai in gluma, mai in serios, celor care s-au certat si incearca sa se impace de Valentine's Day.

Piesa a fost compusa de Florin Popa, Andreea Avarvari, Roxana Spoiala si Cristina Dobrescu, produsa de Jay Murano si Vlad Duta, inregistrata, mixata si masterizata la Super Sound Studio (inginer de sunet: Costin Milon), iar artwork-ul poarta semnatura lui Catalin Cristea.

Despre noul sau single, Jon Brian a declarat: "Ne-am dorit o piesa cu un mesaj simplu si in care sa se regaseasca ascultatorii. Astfel am plecat de la cunoscuta sintagma >, in jurul careia am creat o poveste in care, cu siguranta, se regasesc multi tineri din ziua de azi".

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni