• PRO TV
  • Tanti Florica devine reprezentant de vanzari directe astazi, de la 21.30, la ProTV

Tanti Florica devine reprezentant de vanzari directe astazi, de la 21.30, la ProTV

Tanti Florica devine reprezentant de vanzari directe astazi, de la 21.30, la ProTV

Sansa de a se imbogati bate, la propriu, la usa Tanti Floricai in noul episod al sitcomului, difuzat de ProTV de la 21:30. 

Doi reprezentanti (Mirela Stoian si Sergiu Flesner) ai unei firme care vinde sanatate curata sub forma unor bauturi miraculoase vin la Tanti Florica si o supun unui test, in urma caruia femeia afla ca varsta ei metabolica este de nu mai putin de 98 de ani. Acelasi test arata ca Tataie are 64 de ani, iar Antonia, doar 35! 

Sub amenintarea faptului ca grasimea i-a invadat organele interne si este in pragul unui infarct, Florica decide sa mearga pe mana celor doi oaspeti, care ii prezinta un shake minune, care are puterea sa-i redea tonusul din tinerete. Mai mult decat atat, Tanti Florica accepta sa devina distribuitor, sperand astfel sa castige o gramada de bani. 

In tot acest timp, Tutu si Giani reusesc sa intre intr-un mare bucluc: sunt sechestrati in Ferentari, iar in schimbul lor rapitorii vor nu mai putin de 1000 de euro. Cine si cum rezolva situatia de criza, afli urmarind noul episod.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni