• PRO TV
  • Diseara, de la 21:30, Tanti Florica face terapie prin teatru

Diseara, de la 21:30, Tanti Florica face terapie prin teatru

Diseara, de la 21:30, Tanti Florica face terapie prin teatru

Diseara, de la 21:30 la ProTV, Tanti Florica este cam tafnoasa. Nimeni nu pare sa-i mai intre in gratii: nici cuscra, nici nurorile, nici baietii, nici macar prietena ei de-o viata, Victorita, pe care o tot repede.

Fiica ei, Elena (Tania Popa) isi face curaj si intervine, sfatuind-o sa-si gaseasca o pasiune prin care sa-si consume energia. Pentru a o ajuta cu adevarat, Elena ii face cunostinta cu un profesor de art therapy, iar acesta ii recomanda terapia prin teatru. Sceptica initial, Tanti Florica isi schimba radical parerea atunci cand afla ca si Antonia, cuscra ei, (Dana Dembinski) a facut cursuri cu acelasi profesor si-acum joaca intr-un serial realizat la Buftea. 

Cat ai spune: Actiune!, Florica se transforma in regizor, casa in platou de filmare, iar intreaga familie in distributie pe spranceana. Ceea ce trebuia sa fie o metoda de relaxare se transforma in conflict pentru ca Tanti Florica tine mortis sa puna la punct pe toata lumea. 

Din tot episodul, cel mai castigat iese Tataie (Rudy Rosenfeld), care se intoarce de la dentist insotit de o asistenta medicala tanara si extrem de sexi.

"Tanti Florica" e fata de fata in fiecare miercuri, de la 21:30, la ProTV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni