• PRO TV
  • Tanti Florica petrece Craciunul impreuna cu familia si toti cunoscutii, la ProTV

Tanti Florica petrece Craciunul impreuna cu familia si toti cunoscutii, la ProTV

Tanti Florica petrece Craciunul impreuna cu familia si toti cunoscutii, la ProTV

Pe 25 decembrie, de la 22:30 intr-un episod special al sitcomului de la ProTV.

Magia sarbatorilor de iarna cuprinde lumea intreaga, iar casa Floricai nu face exceptie de la regula. "Blindata" cu tot soiul de decoratiuni, de la beteala pana la sute de beculete, Florica asteapta cu nerabdare sa i se umple casa, atunci cand toti copiii, inclusiv Ilie, plecat in Spania, vor veni sa petreaca alaturi de ea Craciunul.

CLICK AICI sa vezi episodul pe voyo.ro!

Bucuria ii este, insa, stirbita atunci cand afla ca Maria si tutu au de gand sa mearga la masa la Antonia. Ca si cand asta nu i-ar crea destule neplaceri Floricai, ea mai afla, din pura intamplare, ca Ilie nu va fi acasa de sarbatori.

Cuprinsa de febra pregatirilor, Florica se urca pe biblioteca pentru a pune Steaua in varful bradului. Scara cu ajutorul careia urcase pana acolo cade, iar Tataie prinde momentul de a se razbuna pentru toate glumele nesarate ale nurorii sale si nu vrea cu niciun chip sa o ajute sa coboare. Prin urmare, Florica se loveste serios la cap, dupa ce cade de unde se cocotase.

Totul este bine cand se termina cu bine, iar Craciunul ii gaseste pe toti impreuna. Tanti Florica pregateste cadouri potrivite pentru fiecare, demonstrand ca poate intra foarte bine in pielea lui Mos Craciun, iar generozitatea ii este rasplatita pe deplin. Cum, telespectatorii vor afla urmarind episodul din 25 decembrie al sitcomului "Tanti Florica", difuzat de ProTV de la 22:30.

"Oameni buni, suntem toata familia. Va multumesc si dumneavoastra, tuturor, ca ati fost toata toamna alaturi de mine si de familia mea si, mai ales, va multumesc pentru aceasta noapte frumoasa si sfanta de Craciun. Va doresc tuturor Craciun fericit si sanatos!", le ureaza Tanti Florica fanilor ei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni