• PRO TV
  • Ana, sotia lui Alex Velea, si-a serbat ziua de nastere singura. Unde si cu cine si-a petrecut noaptea cantaretul

Ana, sotia lui Alex Velea, si-a serbat ziua de nastere singura. Unde si cu cine si-a petrecut noaptea cantaretul

Ana, sotia lui Alex Velea, si-a serbat ziua de nastere singura. Unde si cu cine si-a petrecut noaptea cantaretul

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro.

Ana, sotia lui Alex Velea, si-a serbat ziua de nastere singura.

Paparazzi i-au surprins pe cei doi in ziua in care Ana a implinit 26 de ani. Seara au mers la un restaurant indian, unde au luat cina in doar o ora. In taxi, el a vorbit la telefon aproape tot timpul si abia a bagat-o in seama pe sotia lui.  Lipsa gesturilor romantice intareste ideea ca intre ei lucrurile nu sunt asa cum ar trebui.

Dupa 22.00 Alex Velea a ramas la casa lui de productie, iar Ana a plecat singura, pentru ca a doua zi avea examen si a ramas cel mai probabil la o colega.

Astazi, Alex Velea era pe plaja in Costinesti, in timp ce Ana a avut de dat un examen. Contactata de reporterii Happy Hour, Ana refuza sa comenteze situatia actuala dintre ea si sotul ei.

Dac-ar fi sa fie asa, eu nu as fi de acord, eu sunt o familista convinsa, stiu ca Alex Velea tine la sotia lui. Cred ca e doar o poveste de presa. Eu o cunosc si pe sotia lui, era foarte frumoasa la un eveniment si mi-a spus ca Velea o face fericita. Asta se intampla acum vreo luna. Mie mi-ar parea rau sa fie asa cum spune presa” a declarat Corina Bud la “Happy Hour”.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni