• PRO TV
  • Andra: "Am slabit 15 kg, dupa nastere". Afla cum a reusit!

Andra: "Am slabit 15 kg, dupa nastere". Afla cum a reusit!

Andra: "Am slabit 15 kg, dupa nastere". Afla cum a reusit!

La cateva zile, dupa ce familia Maruta si-a botezat primul lor copil, Andra a fost pe Happylica sotului pentru a vorbi despre planurile de viitor, dar si despre petrecerea data in cinstea lui David.

Cantareata a spus ca pregateste o noua piesa si ca abia asteapta duetul cu Dinu Valentin, unul dintre concurentii de la "Romanii au talent", care le-a cantat si la botez.

Cat despre silueta ei, cantareata a povestit: "Nu am facut absolut nimic, ca sa slabesc. Am slabit 15 kilograme dupa ce am nascut si apoi m-am apucat de masaje. Mai am trei kilograme de dat jos si gata". Intrebata de un fan cand are de gand sa faca cel de-al doilea copil, Andra a spus ca imediat dupa ce mai creste David.

Familia Maruta a prezentat in exclusivitate video, de la botezul micutului David unde s-a vazut clar ce frumos a fost, dar mai ales cat de mult s-au distrat invitatii. Printre acestia s-a numarat si doamna Bamboi care a tinut un discurs indreptat despre greselile pe care le fac Pepe si Liviu Varciu, in viata.

Urmareste mai jos video de la botez si vezi cum s-au distrat invitatii la botezul lui David Maruta.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni