• PRO TV
  • Andra si Catalin Maruta, primul Paste cu David

Andra si Catalin Maruta, primul Paste cu David

Andra si Catalin Maruta, primul Paste cu David

Pentru Andra si Catalin Maruta acesta este primul an in care cei doi sarbatoresc Pastele alaturi de bebelusul lor. Cei trei vor ramane in Bucuresti si isi vor astepta cu drag parintii si rudele la masa de Paste.

De obicei petrecem Pastele cu familia, iar anul asta cu atat mai mult, fiindca e si primul an cand il avem pe David cu noi. Vor veni la noi si rudele Andrei, si parintii mei, vom fi deci o familie completa si numeroasa si o sa ne fie foarte bine”, declara prezentatorul emisiunii “Happy Hour” de la Pro Tv.

Acesta a mai adaugat ca desi este primul Paste in formula extinsa, traditiile acestei sarbatori nu se vor schimba in familia sa: “Mergem la biserica de Inviere, ca in fiecare an, cu familia. Apoi aducem Lumina acasa, iar a doua zi se incinge masa de Paste”, mai spune Maruta.

Cat despre Iepuras, vedeta Pro Tv e convinsa ca acesta nu ii va ocoli familia nici anul acesta, cu atat mai mult cu cat micutul David este centrul universului lor: “Sigur, David e acum foarte micut si nu intelege nici sarbatoarea, nici cadourile pe care i le vom face. Insa de cand a venit el pe lume recunosc ca nu ne mai intereseaza foarte tare ce primim noi de la Iepuras, ci ne intereseaza cum sa ne bucuram copilul”, a incheiat Catalin Maruta.

Telespectatorii ii pot revedea pe Catalin si Andra in aceste zile de sarbatoare la Pro Tv, in editia speciala “Happy Hour” de a doua zi de Paste (25 aprilie, 17.45) si, respective, in finala “Romanii au talent” (25 aprilie, 20.30).

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni