• PRO TV
  • Taximetristul groazei s-a intors in viata Andrei. I-a pregatit o surpriza de proportii. VIDEO

Taximetristul groazei s-a intors in viata Andrei. I-a pregatit o surpriza de proportii. VIDEO

<span style="color: #f00">Taximetristul groazei s-a intors in viata Andrei.</span> I-a pregatit o surpriza de proportii. VIDEO

Daca acum sase luni a facut-o sa planga, de ziua ei a vrut sa o faca sa rada... cu lacrimi! Taximetristul Nea Mircea i-a pregatit Andrei cu o surpriza de proportii!

Nea Mircea si-a pregatit "bolidul" ca s-o primeasca pe Andra in cele mai bune conditii, apoi s-a ferchezuit si el, doar ocazia impunea un asemenea efort.

Dichisit nevoie-mare, "Domnul Taxi" s-a prezentat la aeroport, unde soseau sotii Maruta, cu un urias mare de flori si a surprins-o pe Andra care s-a gandit muuult inainte sa urce din nou in masina lui Nea Mircea.

"Va omor, vreau sa ajung la copilasul meu", a exclamat ea, speriata ca nu va ajunge acasa prea curand. Temerile ei s-au dovedit a fi nefondate, iar farsa s-a incheiat cu zambetul pe buze pentru toata lumea.

"De data asta va multumesc", i-a spus Andra lui Nea Mircea.



Vezi aici cum a decurs prima intalnire a Andrei cu Nea Mircea, supranumit si "taximetristul groazei": vedeta de la "Romanii au talent" a trecut prin emotii teribile si a avut parte de o cursa nebuneasca prin Bucuresti, intr-un taxi condus de un sofer care nu dadea semne sa mai opreasca.




** In prima editie a noului sezon Happy Hour, Catalin Maruta a avut-o ca invitata pe Laura Lavric, cunoscuta si iubita cantareata de muzica populara, care a facut dezvaluiri socante despre relatia neobisnuita pe care o are cu o ruda foarte apropiata. Citeste aici marturisirile zguduitoare ale Laurei Lavric


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni