• Emisiuni
  • Vocea României
  • Au fost pe punctul de a parasi competitia, dar au fost salvate in ultima clipa. In ce echipa au ajuns Zinaida si Adelina

Au fost pe punctul de a parasi competitia, dar au fost salvate in ultima clipa. In ce echipa au ajuns Zinaida si Adelina

Au fost pe punctul de a parasi competitia, dar au fost salvate in ultima clipa. In ce echipa au ajuns Zinaida si Adelina

Cea de-a doua editie de confruntari a adus noi surprize la Vocea Romaniei. Rand pe rand, antrenorii si-au trimis in "ring" concurentii pentru a le testa inca o data calitatile muzicale.

Voci speciale, personalitati puternice si concurenti dispusi sa dea totul pentru a ramane in competie. Acestea au fost elementele pe care cei patru antrenori de la Vocea Romaniei au mizat in cea de-a doua editie de confruntari. 

Asa cum ne-am obisnuit, dupa fiecare duel pus in scena in fata publicului, antrenorii au avut de facut o alegere dificila. Doar unul dintre cei doi concurenti prezenti in "ring" a fost ales sa mearga in urmatoarea etapa a show-ului. Din fericire, unii dintre ei au avut sansa sa fie furati de un alt antrenor si sa isi continue drumul la Vocea Romaniei intr-o alta echipa. 

Acesta a fost si cazul Zinaidei Cojocaru, din echipa Smiley. Concurenta s-a duelat in ringul vocilor cu Alexandru Musat. Cei doi au interpretat piesa "Lost on You", reusind sa impresioneze cu naturaletea lor. Smiley a fost pus in fata unei alegeri dificile si a decis sa ii mai acorde o sansa lui Alexandru. 

Se pare ca timbrul vocal al Zinaidei le-a atras atentia lui Marius Moga si Tudor Chirila, cei doi antrenori dorind sa o salveze si sa o aduca in echipa lor. 

Tanara de 18 ani a ales sa continue competitia Vocea Romaniei alaturi de echipa antrenata de Marius Moga. Decizia ei l-a surprins pe Tudor Chirila care a recunoscut ca a pierdut o batalie in fata lui Moga.  


Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro si protvplus.ro.
 
Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala. 

Adelina Borsan, o alta concurenta "furata" in a doua editie a confruntarilor de la Vocea Romaniei
 
Adelina Borsan si Eliza Avramescu s-au numarat si ele printre concurentele din echipa lui Smiley care s-au confruntat. Cele doua au interpretat "Ain't No Mountain High Enough", iar in urma prestatiei lor, artistul a decis sa mearga mai departe alaturi de Eliza Avramescu. 

Din fericire, Adelina Borsan a mai primit o sansa, iar drumul sau continua la Vocea Romaniei alaturi de Loredana si echipa sa. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni