• PRO TV
  • Confruntarea cuscrelor: Tanti Florica vs. Dana Dembinski! miercuri, de la 21:30, pe ProTv si pe voyo.ro

Confruntarea cuscrelor: Tanti Florica vs. Dana Dembinski! miercuri, de la 21:30, pe ProTv si pe voyo.ro

Confruntarea cuscrelor: <span style="color:#f00;">Tanti Florica vs. Dana Dembinski!</span> miercuri, de la 21:30, pe ProTv si pe voyo.ro

Miercuri, de la 21:30, in cel de-al doilea episod al sitcomului difuzat de ProTv doua femei puternice se ciocnesc.

Maria (Cristina Mihailescu) accepta cererea in casatorie a lui Tutu (Octavian Strunila), iar in cel de-al doilea episod al sitcomului, difuzat de ProTv miercuri, 10 octombrie, de la 21:30, telespectatorii ProTv o vor cunoaste pe Antonia, cuscra Floricai, interpretata de Dana Dembinski. Florica nu este foarte incantata de cuscra, dar problemele ei nu se opresc aici: Vasile, fiul ei cel mai mare (Radu Zetu) este dat afara din casa de Beti (Ioana Ancea) si vine sa caute alinare in bratele mamei Florica. 


Miercuri, 10 octombrie, de la 21:30, pe ProTv si pe Voyo.ro!

Vezi episodul in avans pe voyo.ro


Trecuta prin viata si obisnuita cu tot felul de personaje, Tanti Florica nu se dezice nici de aceasta data si reuseste sa o invarta pe degete pe intepata Antonia. Dana Dembinski, cea care interpreteaza rolul Antoniei, o descrie pe aceasta ca fiind „un personaj care se considera superior tuturor celorlalti. Dorinta ei maxima este sa epateze, cu toate ca bunul ei gust lasa mult de dorit”. Asadar, nu e foarte greu pentru Tanti Florica sa gaseasca ac de cojocul ei. „Cuscra o pune in niste situatii destul de dificile, care devin ridicole, ceea ce face ca personajul sa fie amuzant”, a mai declarat Dana Dembinski. 

Tipic pentru mai toate cuscrele, si intre Florica si Antonia exista o infruntare permanenta, deoarece care mai de care incearca sa atraga copiii. „Ce au in comun ele doua este faptul ca-si iubesc nespus copiii si isi doresc pentru ei tot ce e mai bun”, a completat actrita. 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni