• PRO TV
  • Fermierii au avut parte de surprize mari! Augustin este noul fermier al saptamanii

Fermierii au avut parte de surprize mari! Augustin este noul fermier al saptamanii

Fermierii au avut parte de surprize mari! Augustin este noul fermier al saptamanii

Una dintre cele mai frumoase surprize ale emisiunii a avut loc in editia de aseara la Ferma Vedetelor! Intrati in cea de-a saptea saptamana, fermierii au fost vizitati de fostii lor colegi. Stefan Stan, Corina Dragulescu si Oana Radu au venit special pentru a filma videoclip pentru imnul fermei. Augustin Viziru a fost ales de catre colegii sai sa preia puterea si sa fie fermierul saptamanii.

Ferma Vedetelor a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, fiind urmarita in intervalul de difuzare 20:31 - 22:30 de aproximativ 2.1 milioane de romani. In minutul de aur, de la 21:40, peste 2.5 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 11.2 puncte de rating si 24.9% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 7.3 puncte de rating si 16.1% share.

Vulpea mutanta le-a facut iar ravagii! Gaini, iepuri si alte alimente au fost capturate intr-un mod misterios, iar fermierii au inceput sa fie din ce in ce mai atenti la pericolele care ii inconjoara. 

Jocul zilei a fost Ratele si Vanatorii. Fermierii au alergat, ferindu-se de mingiile aruncate de vanatorii Vica si Ionut. Titlul de Cea mai rata dintre rate a fost castigat de Dan. Premiul a fost realizarea videoclipului pentru imnul fermei, iar supriza de proportii care i-a asteptat pe fermieri a fost venirea Oanei Radu, a Corinei Dragulescu si a lui Stefan Stan inapoi la Ferma Vedetelor. Bucuria fermierilor a fost imensa la revederea colegilor si au inceput sa strige: „Avem echipa! Avem valoare! Avem echipa cea mai tare!”. 

„Ati facut frumoasa ferma, va jur!”, le-a spus Stefan dupa ce a facut turul curtii si a vazut ce au construit si cate animale au primit. 

Repetitii, creatie, pregatire versuri, stabilire locatii si concept, distractie multa si autoironie, acestea au fost ingredientele secrete pentru filmarea unui videoclip de succes al unui imn care nu poate fi uitat cu usurinta. „Revederea lor, revederea locului, schimbarile care s-au produs! E senzational! Foarte emotionant!”, a spus Stefan Stan la plecarea din ferma. 

O alta vizita a avut loc ieri la ferma: negustorul Vasile, bucuria fermierilor. Insa acesta vine cu o oferta din ce in ce mai saraca si cu preturi din ce in ce mai mari. Ei au reusit, totusi, sa cumpere toata marfa pe 30 de arginti. La finalul negocierilor stranse s-a incins dansul, iar Vasile a venit cu o provocare pentru fermieri: timp de o saptamana vor trebui sa comunice printr-o papusa de mana pe care si-o vor confectiona singuri. 

Nea Rata a fost mai generos ca niciodata si le-a adus materiale pentru construirea unei bai. Fermierii au arat cu plugul tras de cal pentru prima data in viata lor, iar experienta a fost unica si foarte grea. 

Daca pana acum nu au suferit de foame pentru ca nea Rata le aducea provizii la fiecare inceput de saptamana, acum foamea devine din ce in ce mai evidenta. Lipsa de diversitate si produsele putine incep sa ii afecteze. 

Iulia Vantur a fost intampinata cu un cantec, pe care fermierii l-au compus pe loc pentru ea, iar in semn de rasplata ea le-a inmanat niste foi pe care fiecare a trebuit sa scrie trei dorinte pe care ar vrea sa le vada indeplinite intr-o ora de intimitate. Doinita a fost cea care a extras primul bilet, iar norocosul castigator a fost Ionut. 

Momentul alegerii noului fermier al saptamanii a fost scurt si la obiect, iar Augustin a fost ales de majoritate pentru a prelua fraiele fermei: „Promit sa fiu un fermieri prosper! Sa va aduc multa caldura in suflete, sa aveti mancare din belsug! O sa facem niste reguli foarte bine scrise!”. 

Dupa plecarea Iuliei, Augustin a glumit referitor la noua lui pozitie, iar Dan, Vica, Cristina si Dima au facut haz de necaz: „De maine imi mananc doua degete ca sa stau la pat! Pai, ne punem cu tiranul?!”, a spus Dan. 

Banditii le-au calcat din nou batatura, de data aceasta bucataria a fost cea pradata. Ce le-au furat si ce reactii vor avea fermierii cand vor descoperi paguba, ramane de vazut in aceasta seara. Tot astazi, de la 20:30, numai la PRO TV, vom descoperi cine sunt banditii care i-au furat in ultimul timp pe fermieri, dar si la ce teste vor fi supusi pentru isprava lor!

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni