• Emisiuni
  • La Măruță
  • Finalista sezonului sase Romanii au talent, Bella Santiago, lanseaza single-ul de debut si videoclipul "Unpredictable"

Finalista sezonului sase Romanii au talent, Bella Santiago, lanseaza single-ul de debut si videoclipul "Unpredictable"

Finalista sezonului sase Romanii au talent, Bella Santiago, lanseaza single-ul de debut si videoclipul "Unpredictable"

Resciebelle Santiago (Bella) , filipineza care a cucerit Romania in finala sezonului sase "Romanii au talent", cu vocea puternica, pasiunea si show-ul energic, lanseaza primul single si videoclip din cariera, “Unpredictable”.

Piesa este produsa in studiourile HaHaHa Production, alaturi de Smiley, dar si compozitori internationali. Clipul este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat intr-o locatie din Bucuresti, iar filmarile au durat 20 de ore.

"Sunt foarte entuziasmata de lansarea primei mele piese. “Unpredictable” este o melodie de suflet ce ma va reprezenta mereu si pe care o voi canta cu drag de fiecare data cand voi avea ocazia. In ceea ce priveste clipul, am avut mari emotii la filmari din cauza scenelor cu ploaie si vant, dar am lucrat minunat cu o echipa fantastica  care m-a incurajat. Romania este parte din inima mea, este casa mea acum, iar pentru sustinerea voastra neconditionata, abia astept sa va arat primul meu videoclip”, declara Bella.

Bella Santiago s-a remarcat in cadrul show-ului “Romanii au talent”, prin interpretarile exceptionale ale hit-urilor "I will always love you", "Hello" si "Drunk in love”. In perioada urmatoare, Bella va canta impreuna cu Jukebox in cadrul unor concerte private in Romania.  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni