• PRO TV
  • Fiul vitreg al Gabrielei Firea, primul model androgin din Romania. Toata lumea intoarce capul dupa el pe strada: VIDEO

Fiul vitreg al Gabrielei Firea, primul model androgin din Romania. Toata lumea intoarce capul dupa el pe strada: VIDEO

Fiul vitreg al Gabrielei Firea, primul model androgin din Romania. Toata lumea intoarce capul dupa el pe strada: VIDEO

Razvan Firea, fiul primului sot al Gabrielei Firea, este primul model androgin din tara noastra. Intre timp, el a renuntat la cariera in modelling, pentru a se dedica creatiei vestimentare.

Lumea intoarce capul dupa el atunci cand il vede, iar in strainatate oamenii in opresc pe strada pentru a-l intreba de unde se imbraca. Chiar daca nu de putine ori s-a spus despre el ca ar fi femeie, Razvan Firea sustine ca ar trebui privit ca un barbat.

"Mi se pare foarte important sa arati altfel decat cei din jurul tau. Nu putem sa spunem ca suntem unici si sa aratam toti la fel. Toata lumea ar trebui sa fie mai curajoasa. In Romania oamenii se uita dupa mine, in strainatate ma opreste pe strada si ma intreaba de unde ma imbrac. Cand te imbraci, ca si in viata, trebuie sa ai un simt al umorului. La mine asta se manifesta prin faptul ca port haine care nu sunt neaparat foarte masculine. Nu ma gandesc ca am o latura feminina atunci cand pozez, dar im place ideea de a juca roluri, desi nu sunt actor. Dar modellingul nu a fost ceea ce imi doresc cu adevarat", a declarat el la Happy Hour.


 "Cu cat suntem mai toleranti, cu atat avem o viata mai frumoasa. Daca iti consumi energia cu cei din jurul tau si esti impotriva lor, nu vei fi foarte fericit", adauga Razvan.

"M-am deghizat pentru cateva zile, am imbracat haine banale, si mi-am dat seama ca nu mi-a placut nici sa trec neobservat. Nu m-am simtit sincer fata de mine. Cred ca sunt diferit, arat altfel decat arata majoritatea baietilor. Eu intotdeauna mi-am dorit ca felul in care ma manifest sa fie unic, simt nevoia sa ma exprim. In mod cert, oamenii ar trebui sa ma vada ca pe un barbat. Intr-adevar, am trasaturi androgine, care ma pot face sa arat ca o fata, din cauza mediului in care lucrez am probabil si gesturi care sunt mai efeminate, dar pana la urma sunt barbat. Dar sunt altfel decat majoritatea, iar de aici pornesc si presupunerile", a incheiat Razvan Firea.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni