• PRO TV
  • Inca patru concurenti vor intra luni in lupta pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator! Din 29 februarie, la PROTV

Inca patru concurenti vor intra luni in lupta pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator! Din 29 februarie, la PROTV

Inca patru concurenti vor intra luni in lupta pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator! Din 29 februarie, la PROTV

Mai sunt patru zile pana Bake Off Romania va indulci intreaga tara!

Mai sunt doar patru zile pana la startul celei mai dulci competitii culinare, Bake Off Romania! Dupa ce i-au selectat pe cei mai talentati 12 concurenti, juratii Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu sunt gata sa-l aleaga pe cel mai bun cofetar amator din Romania. Patru dintre concurentii care vor intra, incepand de luni, in lupta pentru marele titlu sunt: Carmen Manu, Cristian Andronescu, Mihaela Sava si Petre Butoniau.

Carmen Manu are 50 de ani, este comunicativa, lipsita de inhibitii, efervescenta, extrem de optimista si gaseste ceva bun in fiecare lucru. Incearca sa aiba tot timpul cate ceva de facut si nu isi face niciodata ganduri rele. Cea mai mare dorinta a ei este sa-si deschida o pensiune pentru oameni deschisi si prietenosi, unde sa poata face prajituri pentru oaspeti, la fel cum face pentru familia ei.


Cristian Andronescu vine din Bucuresti si are 34 de ani. Este inginer chimist si s-a apucat de gatit prajituri in urma cu 10 ani, cand s-a mutat singur. Mama sa e cea care l-a luat in bucatarie atunci cand pregatea ceva dulce. Acum, Cristian prepara dulciuri de cel putin doua ori pe saptamana, aceasta fiind activitatea lui preferata. E pregatit sa impresioneze cu zecile de retete pe care le-a incercat pana in momentul de fata.


Mihaela Sava gateste dulciuri de mai bine de 8 ani. Sursa ei de inspiratie este, si va ramane intotdeauna, bunica sa, care a invatat-o tainele gatitului. Aceasta activitate o relaxeaza, o ajuta sa se destinda si ii da voie sa-si foloseasca imaginatia la capacitate maxima. Mihaelei ii place foarte mult sa se plimbe cu bicicleta si este implicata intr-un proiect care sustine pedalatul fetelor in oras, dar nu oricum, ci cu o vestimentatie foarte feminina.


Petre Butoianu are 52 de ani si a invatat sa gateasca singur, cu ajutorul internetului. Atunci cand nu este in bucatarie, ii place sa ingrijeasca plantele si se mandreste cu o mini sera, pe care a reusit sa o dezvolte in propria curte. O alta pasiune este rugby-ul, sport pe care l-a practicat inainte de 1989.  Cea mai mare dorinta a lui este de a avea o viata armonioasa, in care sa poata imbina toate lucrurile care il fac cu adevarat fericit.


Intregile povesti ale concurentilor, dar si preparatele cu care ei au incercat sa-i indulceasca pe jurati, le vom vedea incepand de luni, 29 februarie, de la ora 20:30, la Bake Off Romania, numai la PRO TV!

Bake Off Romania – Porniti cuptoarele!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni