• PRO TV
  • La multi ani, Florin Calinescu! Vezi replicile savuroase ale actorului la intrebarile amarute! VIDEO

La multi ani, Florin Calinescu! Vezi replicile savuroase ale actorului la intrebarile amarute! VIDEO

La multi ani, Florin Calinescu! Vezi replicile savuroase ale actorului la intrebarile amarute! VIDEO

Relaxat, cu acelasi umor colosal, Florin Calinescu, a marturisit la "Happy Hour" ca afost de ziua lui la biserica, mai ales ca vineri, 29 aprilie, este si o sarbatoare sfanta - Izvorul tamaduiri -, asa ca faimosul om de televiziune a vrut sa vada cum i se face o slujba "in viu".

Dupa ce a primit un tort si traditionalele urari de La multi ani, Catalin Maruta i-a facut lui Florin Calinescu un cadou imprevizibil: o closca sub care erau mai multe "oua de aur"; de fapt ,oua din plastic in care se afla cate o intrebare amaruta.

Florin Calinescu nu a inraziat sa raspunda cu mult umor, fara ipocrizie, fara false pudori, considerand ca este o mare ipocrizie sa nu folosesti si pe TV limbajul obisnuit al oamenilor obisnuiti, din care nu lipsesc nici cuvintele licentioase, amendate de CNA.

Intrebarile au fost numeroase, iar raspunsurile date de Florin Calinescu - savuroase, cu un umor nebun, de la un om relaxat si impacat cu sine, dupa cum a marturisit actorul la "Happy Hour".

Priveste-l si razi cu hohote, asa cum am facut si noi urmarind momentul Florin Calinescu la emisiunea moderata de Catalin Maruta.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni