• PRO TV
  • Majda Aboulumosha a iesit din Ferma vedetelor

Majda Aboulumosha a iesit din Ferma vedetelor

Majda Aboulumosha a iesit din Ferma vedetelor

Ieri seara Ferma vedetelor a avut o serie de surprize pentru concurenti! Venirea lui Mihai Margineanu cu pizza si bere a creat niste amintiri de neuitat, iar Monica Barladeanu i-a provocat sa gaseasca un talisman pentru imunitate. Dinu Maxer a fost lasat de sotia sa fermier si a ales sa ii puna servitori pe Cosmin Natanticu si Majda Aboulumosha pentru a razbuna eliminarea sotiei sale din competitiei.

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a obtinut la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 6.8 puncte de rating si 23.2% share. Aproximativ 1.3 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe Ferma vedetelor, iar in minutul de aur, de la 21:46, peste 1.7 milioane de telespectatori au fost alaturi de concurenti. 

Dinu a ales sa o trimita la duel pe Majda. Dupa multe lacrimi, ea a reusit sa se adune si a ales sa o ia la duel pe Gratiela, considerand-o o adversara de nivelul ei. A fost un duel distractiv pentru fete, pe care a reusit sa il castige Gratiela Duban. 

Sambata aceasta, la 19:30, la PRO 2, Deea Maxer si Majda Aboulumosha vor veni in platoul emisiunii Ferma dupa perdea pentru a dezbate alaturi de Andreea Ibacka si Octavian Strunila toate lucrurile nevazute din Ferma vedetelor. Ele vor fi puse din nou fata in fata pentru a lamuri toate problemele ramase nerezolvate din ferma. Astfel, telespectatorii vor vedea ce s-a intamplat in culisele duelului dintre cele doua si care au fost motivele Deei de a contesta rezultatul in favoarea Majdei. 

Cele mai importante intrebari legate de parcursul lor in ferma, de relatia cu ceilalti fermieri, deciziile pe care le-au luat in momente cheie isi vor gasi raspunsul. Cele doua invitate vor raspunde si la mesajele trimise de la telespectatori. Ce au de spus fostele concurente, ce au simtit, ramane de vazut numai la PRO 2, sambata de la 19:30.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni