• Emisiuni
  • MasterChef
  • Iti pare cunoscuta faza asta? Sexy Pavel Bartos atenteaza si la platourile cu mancare de la Masterchef

Iti pare cunoscuta faza asta? Sexy Pavel Bartos atenteaza si la platourile cu mancare de la Masterchef

Iti pare cunoscuta faza asta? Sexy Pavel Bartos atenteaza si la platourile cu mancare de la <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Masterchef</span>

Nici sexy Pavel Bartos nu a putut sta departe de aromele de la MasterChef! Prezentatorul de la "Romanii au talent" a facut o scurta vizita pe platourile de filmare!

Marti, la ProTV a inceput cel mai asteptat cooking show al momentului, ”MasterChef”.

Razvan Fodor a prins si el gustul competitiei si si-a facut intrarea in platoul in care se intrec cei mai curajosi si talentati bucatari amatori, care prin priceperea lor viseaza sa ajunga cat mai departe in concurs si astfel sa devina primul MasterChef al Romaniei si sa castige marele premiu de 50.000 de euro.

CLICK AICI sa vezi toata emisiunea pe Voyo.ro!

Pentru aceasta, insa, vor avea de infruntat un juriu format din chefi de elita, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu, dar si o serie de probe care mai de care mai solicitante.


Dupa preselectiile organizate in Bucuresti, 150 de participanti care s-au prezentat cu un preparat gatit de ei au fost alesi sa intre in faza urmatoare. Astfel, acestia sunt cei care primesc sansa de a intra in platoul show-ului de la Pro Tv si de a gati un fel de mancare pe care sa il prezinte in fata celor trei jurati, care vor gusta si comenta rezultatele lor gastronomice.

Dintre acestia insa, numai 50 vor primi sortul alb MasterChef din partea juriului, ca semn al acceptarii in etapa urmatoare a competitiei. De aici, dintre cei 50 de concurenti posesori de sorturi MasterChef, 21 vor intra in bucataria ”MasterChef” si implicit in cursa pentru castigarea marelui premiu de 50.000 de euro.

De la o editie la alta, cei 21 de concurenti vor fi supusi unor probe dificile in ceea ce priveste inventivitatea lor, talentul de a improviza in bucatarie, de a lucra contra-cronometru, de a-si pune in practica creativitatea si de a se descurca in diverse probe desfasurate uneori si in afara bucatariei ”MasterChef”. Treptat, unul cate unul vor fi eliminati, astfel ca in marea finala numai unul va fi marele invingator al show-ului si primul ”MasterChef” al Romaniei.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni