• PRO TV
  • O farsa cu final NEASTEPTAT: Nea Marin, saltat de jandarmi in timpul emisiunii. Vezi ce s-a intamplat: VIDEO

O farsa cu final NEASTEPTAT: Nea Marin, saltat de jandarmi in timpul emisiunii. Vezi ce s-a intamplat: VIDEO

O farsa cu final NEASTEPTAT: Nea Marin, saltat de jandarmi in timpul emisiunii. Vezi ce s-a intamplat: VIDEO

Nivelul de adrenalina a crescut la cote incredibile in ultima editie de "Serviti, va rog" din acest sezon.

Dupa o seara de pomina in care toata lumea a cazut victima farselor la "Serviti, va rog!", Nea Marin a tinut mortis sa ii faca o gluma si lui Catalin, unul din producatorii emisiunii, cu care se tot sicanase in spatele camerelor. 

N-a vrut nimic mai mult sau mai putin decat sa-l ia si pe el si sa-l arunce in piscina, unde fusesera azvarliti, pe rand, Cocuta, Antonio, Andreea si Mitea. Dar, ce te faci daca producatorul se baricadeaza in masina si nu vrea cu niciun chip sa iasa de acolo?



Nea Marin a mai avut cateva idei. I-a dezumflat rotile de la masina, l-a rugat, l-a amenintat, nimic n-a mers. Apoi, a venit cu un tractor, sa-i ridice masina pe sus. Acela a fost momentul in care producatorul a sunat la 112, iar politistii s-au infiintat in 10 minute, stricand toata distractia. S-a oprit muzica, Sony, fiul patronului de la circ, a scos cheia tractorului din contact, si toata lumea astepta sa vada ce se intampla mai departe.

"Cand am vazut c-a venit politia, mi-am dat seama ca nici Catalin nu e intreg la minte! A prefera sa fie mutat cu masina din loc, decat sa fie aruncat in apa" a povestit Cocuta.

Pana la urma, Nea Marin a zis sa se ascunda de politie si s-a ascuns sub scena circului, sub prelate. Cineva l-a dat de gol si gazda de la "Serviti, va rog" a incaput pe mana jandarmilor.



Suparat la culme ca i se intampla asa ceva, Nea Marin a explodat in momentul in care Cocuta a venit la masina de politie sa-i dea sapca si o portocala cu sfatul "O sa ai nevoie de ele la noapte!" si, cu un ultim efort, a scapat din masina si a aruncat cu o sticla de plastic dupa ea.



Nici n-au apucat Cocuta si Antonio sa se bucure ca au scapat de Nea Marin, ca acesta s-a si intors la circ. In dimineata urmatoare, au luat cu totii micul dejun impreuna si si-au planuit activitatile pentru restul zilei.


 

Citeste si:

Iubitul lui Tonciu, ofticat la culme. I s-a parut ca Nea Marin il trateaza ca pe "o sluga"

"Copiii antipatici" de la "Serviti, va rog", pedepsiti exemplar. Cele doua farse care au scos-o din minti pe Andreea Tonciu: VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni