• PRO TV
  • Pepe, declaratie INEDITA de dragoste! Ce spune cantaretul despre sotia lui, Raluca

Pepe, declaratie INEDITA de dragoste! Ce spune cantaretul despre sotia lui, Raluca

Pepe, <span style="color:#f00;">declaratie INEDITA de dragoste!</span> Ce spune cantaretul despre sotia lui, Raluca

Afla cum se pregateste Pepe pentru nasterea primului sau copil.

Pepe, mai ai putin si devii tatic. Cum te-ai pregatit pentru marea intalnire cu fetita ta?

Pregatiti am crezut ca sunt tot timpul, sa vedem ce se intampla cand o voi lua in brate. Emotii normal ca am dar nu cred ca pot sa va spun acum ceea ce voi simti atunci.

La ce nume v-ati gandit?
Maria.

Cine vor fi nasii fetitei?
Catalin si Andra Maruta.

Cum crezi ca o sa fii ca si tata de fata?
O sa fiu cel mai bun tata. Am experienta cu copiii, mi-au placut dintotdeauna, am multa rabdare, iar cu al meu sigur voi fi extreme de implicat!



Ce inseamna Raluca pentru Pepe: "Nu credeam ca mai exista genul asta de fete!"

Care este cel mai valoros lucru din viata ta acum?
In momentul de fata deja consider ca fetita mea e cel mai valoros lucru din viata mea, fara sa o fi tinut in brate. E ceea ce mi-am dorit cel mai mult in viata, notiunea de familie a fost intotdeauna foarte importanta pentru mine. Imi iubesc soria, familia, fanii, dar copilul este ceva cu totul si cu totul special, este parte din mine.

Cum se simte Raluca? Cum ai rasfatat-o pe toata perioada sarcinii? A fost o gravida pretentioasa?
N-a fost deloc pretentioasa, ba din contra a fost foarte puternica si a  reactionat foarte bine la toate atacurile din aceasta periaoada. Raluca e asa cum mi-am dorit.

O sa intri cu ea in sala de nasteri sau nu ai curajul necesar?
Curaj am, dar nu stiu ce voi face. Eu cred ca sunt in stare, dar nu cred ca o voi face.

Ati stabilit deja si detaliile pentru botez sau urmeaza?
Undeva pe la sfarsitul anului, dar nu am stabilit cand.



Ce inseamna Raluca pentru tine? E ceea ce cautai?
E ceea ce in subconstient mi-am dorit intotdeauna, e femeia care ma iubeste, ma sprijina, femeia care respecta si iubeste notiunea de familie. In afara de frumusete, m-a atras prin comportament, e femeia de casa pe care si-o doreste orice barbat. Nu credeam ca mai exista genul asta de fete, e atipica pentru 2012.

Cum ai descrie-o ca sotie?
O sotie care isi iubeste familia si ar face orice pentru binele si fericirea ei. Pe cat e de tanara si frumoasa, pe atat e de cuminte si de serioasa.

Crezi ca o sa va opriti la un singur copil? Stiu ca iti doresti o familie numeroasa!

Cred ca o sa avem mimin 2 sau 3. Nu stim ce ne rezerva viitorul, vom vedea. Cel mai frumos ar fi sa avem o fetita si-un baiat.

Ai regrete privind in urma, la evenimentele care au avut loc in viata ta intr-un timp destul de scurt? Ai divortat dupa o lunga relatie cu Oana Zavoranu si te-ai casatorit la fel de repede, iar acum urmeaza sa devii tatic
Toate evenimentele din viata unui om au rostul lor. Nu regret nimic. Fiecare experienta, etapa, are rostul ei si trebuie sa invatam din ele. Undeva, fiecare are jumatate lui si eu am avut norocul sa o gasesc.


"Eu si Roxana Ionescu suntem buni prieteni, nu avem nimic de ascuns"



Ai filmat din nou pentru “Serviti, va rog!” si ai facut iar echipa  cu Roxana Ionescu. Avand in vedere ca ea e proaspat divortata,  o sa apara iar zvonuri despre voi doi!

Nu ma intereseaza ce zvonuri apar atata vreme cat nu au sustinere. Ne stim de mai bine de 10 ani si suntem buni prieteni. Daca aveam ceva de ascuns nu am fi acceptat sa fim in aceasi emisiune din nou, dar pentru  ca noi ne intelegem bine si pentru ca zvonurile din presa nu au fost adevarate, nu avem niciun motiv sa nu colaboram.

Ce parere ai despre Roxana Ionescu?
Roxana e o fata muncitoare, talentat, ambitioasa si o fire puternica.

Cum te-ai simtit in ipostaza de pirat langa cea mai sexy Mama Natura?
M-am simtit extraordinar in ipostaza de pirat, m-am simtit bine alaturi de cei din circ,  iar alaturi de Roxana am format o echipa foarte buna. Aveam rolurile bine stabilite de Nea Marin.

Ce surpriza le pregateste Pepe fanilor lui:

Esti un artist de succes, dar daca nu ai fi cantat ce meserie crezi ca ai fi avut acum?
In orice meserie m-as fi implicat as fi facut tot posibilul daca nu eram cel mai bun sa fiu printre cei mai buni. Am avut multe meserii dar am razbit in viata cantand, am primit acest dar de la Dumnezeu si asta voi face toata viata.

Cochetezi si cu televiziunea. Pe cand o noua emisiune? Ai mai primit propuneri in acest sens?

Am primit mai multe propuneri, dar nu am semnat inca pentru ca nu m-am hotarat ce vreau sa fac. Am mare grija la detalii. Am muncit prea mult pentru a semna un contract in care formatul nu ma avantajeaza.

Cu muzica stai bine, scoti single dupa single si te bucuri de succes! Ce mai urmeaza? Te-ai gandit si la un featuring cu cineva anume?
M-am gandit la un turneu prin tara la sfarsitul anului, o formula unplugged, cu instrumentisti, un cadou pentru fanii mei. Nu e exclus nici un featuring, dar nu m-am gandit inca la un nume.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni