• PRO TV
  • Serialul “Mostenirea”, un nou sezon!

Serialul “Mostenirea”, un nou sezon!

Serialul “Mostenirea”, un nou sezon!

Fie ca s-au aflat in tara sau in strainatate, actorii din serialul “Mostenirea” si-au petrecut vacanta de iarna odihnindu-se sau batand la pas orasele tarii sau ale lumii, mergand la schi sau bucurandu-se de traditiile si obiceiurile specifice iernii.

Octavian Strunila a intrat in noul an pe strazile din Barcelona

Octavian Strunila
, interpretul lui Stiven din serialul “Mostenirea” a ales sa-si petreaca ultimele zile ale lui 2010 pe taramuri mai calde, in Spania. Actorul a petrecut alaturi de familia lui 10 zile de vis in Barcelona. Ultima noapte din an l-a prins pe Octavian Strunila pe Rambla, cea mai celebra strada a orasului catalan. “Era intesata de lume care astepta miezul noptii pentru a-si ura “La multi ani”. A fost o experienta deosebita, dar destul de seaca pentru ca nu au existat nici muzica, nici artificii si totul s-a consumat destul de repede”.

Liviu Varciu si-a petrecut sarbatorile alaturi de fetita lui

Anul acesta Liviu Varciu, interpretul lui Orlando din serialul “Mostenirea” difuzat de ProTV de luni pana joi de la ora 22:15 a decis sa petreaca cat mai mult timp alaturi de fetita lui. L-au asteptat impreuna pe Mos Craciun, au stat la povesti si si-au facut tot felul de planuri.

De Revelion, actorul din “Mostenirea” planuise sa petreaca alaturi de niste prieteni in capitala, dar chiar pe 31 decembrie s-a urcat in masina si a pornit spre Arad. “In noaptea dintre ani am fost in Timisoara alaturi de cativa prieteni, iar pe 1 ianuarie eram alaturi de Carmina, fiica mea”.

De Sarbatori, Iuliana Luciu a pregatit 180 de sarmale

De Sarbatori, Iuliana Luciu, interpreta Lamaiei din serialul “Mostenirea”, a demonstrat ca este o bucatareasa foarte harnica si priceputa. “Craciunul l-am petrecut alaturi de familia lui Razvan, iubitul meu. L-am asteptat impreuna pe Mos Craciun dar i-am ajutat si la pregatirea mesei. Am facut vreo 180 de sarmale, care au iesit foooarte bune!”, a povestit actrita din “Mostenirea”.

De Revelion, Iuliana a ajuns la Harghita Bai unde a petrecut cateva zile alaturi de familia ei. “Am fost alaturi de Razvan, de mama, de Nicoleta, de Zsolt, de Zsolt jr dar si de multi alti prieteni. Au fost cateva zile pline, cu un program incarcat dar bine stabilit.”

Costin Sforaru a petrecut Revelionul in Italia, la parintii iubitei lui

Costin Sforaru, protagonistul serialului “Mostenirea” difuzat de ProTV de luni pana joi de la ora 22:15 a hotarat sa petreaca Sarbatorile in familie. Astfel, de Craciun actorul a ramas in Bucuresti, impreuna cu ai lui, iar de Revelion a plecat in Italia, la parintii iubitei. “Ultimele zile din 2010 le-am petrecut in L’Aquila, un oras dintr-o zona muntoasa a Italiei, unde sunt stabiliti parintii iubitei mele. Am vrut ca in acest an sa le dedicam parintilor tot timpul nostru liber”, povesteste actorul.

Dana Rogoz si-a petrecut vacanta de iarna in Malaezia si Singapore

Dana Rogoz, actrita care o interpreteaza pe Andreea in serialul “Mostenirea” care revine din 17 ianuarie la ProTV, a ales doua destinatii exotice pentru sfarsitul de an: Singapore si Malaezia. “Abia m-am intors, asa ca pot spune ca inca mai traiesc dupa ora Asiei, dupa ritmul ei, in culorile si mirosurile ei. A fost minunat si mi-e imposibil sa descriu in cuvinte ce am trait, ce am simtit, intalnit, vizitat, gustat, experimentat, in aceste doua saptamani”, a povestit Dana.

Dupa o vacanta binemeritata, actorii din serialul “Mostenirea” s-au reintors pe platourile de filmare, iar din 17 ianuarie, aveti parte de intimplari care dezvaluie noi valente ale personajelor preferate. Dupa ce State (Gheorghe Visu) a fost impuscat, viata personajelor din “Mostenirea” va fi data cu totul peste cap.

Noul sezon al serialului “Mostenirea” scoate la iveala secrete incredibile ale familiei lui Fabrizio (Cristi Iacob).  Intreaga poveste devine ca un joc de domino pentru ca fiecare secret duce la dezvaluirea altuia, pana cand intreaga poveste se schimba complet. Destinul Rominei (Cristina Cepraga) va fi una dintre cele mai mari surprize, lucruri nemaipomenite despre viata acestui personaj iesind acum la iveala.

In noul sezon, serialul aduce in scena noi personaje, care au un rol cheie in intreaga poveste.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni