• Emisiuni
  • Vocea României
  • Tudor, Loredana, Smiley si Moga canta pe scena Vocea Romaniei in al doilea show LIVE, de la 20:30, la Pro TV

Tudor, Loredana, Smiley si Moga canta pe scena Vocea Romaniei in al doilea show LIVE, de la 20:30, la Pro TV

Tudor, Loredana, Smiley si Moga canta pe scena Vocea Romaniei in al doilea show LIVE, de la 20:30, la Pro TV

Antrenorii se provoaca la dueluri incrucisate in semifinala Vocea Romaniei!

Vinerea aceasta, in semifinala Vocea Romaniei, antrenorii se provoaca la dueluri incrucisate! Teodora Buciu si Robert Botezan din echipa Tudor, Andreea Ioncea si stefan Roscovan din echipa Loredana, Alex Musat si Ramona Nerra din echipa Smiley si Ioana Ignat si Ionut Trif, reprezentantii echipei Moga, vor lupta saptamana aceasta pentru un loc in marea finala! Batalia va deveni si mai intensa in aceasta etapa a competitiei, deoarece sansele ca un antrenor sau chiar doi sa nu aiba niciun concurent in marea finala sunt foarte mari. 

In semifinala de vineri, numele antrenorilor vor fi puse intr-un bol, iar Pavel Bartos va extrage unul dintre ele. Antrenorul al carui nume va fi extras de Pavel va fi nevoit sa aleaga un concurent din echipa lui si sa provoace unul dintr-o alta echipa pentru duel. in continuare, antrenorul provocat anterior va lansa urmatoare provocare, iar sistemul se va repeta pana cand vor ramane ultimii doi concurenti pe scena.

Pentru semifinala Vocea Romaniei, Tudor, Loredana, Smiley si Moga vor parasi scaunele de antrenori si vor urca pe rand pe scena, pentru a le oferi romanilor patru momente memorabile. Tudor va canta impreuna cu Vama cel de-al doilea single de pe urmatorul lor album, Ghosts at war, Loredana va canta melodia Ziua de azi, Smiley va canta, in premiera, o piesa emotionanta dedicata parintilor lui, iar Marius Moga impreuna cu Robert Toma vor aduce distractia pe scena vocilor si vor canta melodia Cum traieste lumea buna. 

Tensiunea creste la Vocea Romaniei! Din opt concurenti, telespectatorii vor alege numai patru, care vor intra in lupta finala pentru marele trofeu si premiul in valaore de 100.000 de euro!

Vineri seara, de la 20:30, vom afla cum s-au provocat antrenorii, care sunt cele patru cupluri de duelisti alese de Tudor, Loredana, Smiley si Moga si ce momente au pregatit concurentii pentru a-i cuceri pe romani si a-i convinge ca merita voturile lor.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni