marime text:

Vineri, la "Romanii au talent": Mihai Petre, invitat la dans de o doamna de peste 80 de ani

Vineri, la  Romanii au talent : Mihai Petre, invitat la dans de o doamna de peste 80 de ani
Vineri, la "Romanii au talent": Mihai Petre, invitat la dans de o doamna de peste 80 de ani

Show-ul va fi transmis LIVE si pe voyo.ro! Cea de-a patra editie a show-ului “Romanii au talent”, difuzat de ProTV astazi, 9 martie, de la ora 20:30 scoate juriul la dans! Mihai Petre primeste o invitatie de nerefuzat.

O doamna de peste 80 de ani prezenta in concurs, a venit hotarata sa il invite la un vals sau tango pe temutul jurat. Desi talentul doamnei este de a compune si de a recita, aceasta nu a vrut sa paraseasca scena fara a dansa inainte cu Mihai Petre, dorinta care de altfel i-a fost indeplinita!


Vezi integral pe voyo.ro cea de-a treia editie Romanii au Talent!

Facebook.com/Romaniiautalent  

Un alt invitat surpriza al editiei de pe 9 martie este Nea Marin. Prezent la show-urile “Romanii au talet” din tara, acesta a ajuns la Constanta chiar pe scena show-ului, alaturi de Smiley si Pavel Bartos, intr-o demonstratie de dans popular pe drum&bass.

Editia de vineri, 9 martie, va aduce in fata telespectatorilor talente neasteptate, emotionante, la care nu s-ar fi asteptat nicio clipa si care starnesc reactii incredibile din partea celor trei jurati: Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu. Emotia si tensiunea vor ajunge la asemenea cote, incat Andra va fi pusa la grea incercare in cea de-a patra editie a show-ului “Romanii au talent”.

Genial! Ce se intampla cand pui acest telefon in colaTransformarea incredibila a celui mai celebru telefon mobil din istorie. Super galerie foto La 13 ani, Kim Kardashian era de nerecunoscut. Cum arata vedeta fara urma de machiaj si fara operatii estetice

Articole pe acelasi subiect:

parerile vizitatorilor33 mesaje