• PRO TV
  • (P) Tendințe în vogă pentru nunți și evenimente în anul 2020

(P) Tendințe în vogă pentru nunți și evenimente în anul 2020

(P) Tendințe în vogă pentru nunți și evenimente în anul 2020

Dacă te căsătorești anul acesta și ai nevoie de inspirație pentru organizarea celui mai important eveniment din viața ta, ți-am pregătit special un articol din care să-ți iei doza de inspirație. 

Află din rândurile ce urmează care sunt în prezent cele mai râvnite decoruri pentru nuntă și cu ce dorințe apelează viitorii miri și mirese la event planners din informațiile pe care le-am aflat de la echipa We Do WOW Events.

●Green Vibes

Pentru că acum, mai mult ca oricând, se promovează un stil de viață simplu și sănătos, cât mai aproape de natură, green vibes se pot simți și în cadrul evenimentelor speciale, ca de exemplu nunțile.

Verdele este o culoare cu efect calmant și revigorant, semnificând totodată și prospețimea sau speranța unui nou început. Multe cupluri visează la o nuntă în care să fie înconjurate de verdeață luxuriantă și doresc prin aceste elemente să scoată și mai bine în evidență albul imaculat al rochiei de mireasă și tot ceea ce reprezintă el.

●Baloane colorate

Dacă până acum baloanele puteau fi văzute doar la botezuri sau petreceri aniversare organizate cu ocazia zilelor de naștere, mai nou, sunt la fel de căutate și în cadrul nunților. Bineînțeles, pentru un astfel de eveniment elegant, culorile baloanelor capătă tonuri pastelate și se merge mai mult pe reflexii metalice sau transparență în locul aspectului obișnuit. Dar chiar și sub această formă, baloanele colorate și-au câștigat pe drept meritul de a participa și la nunți și înveselesc atmosfera.

●Mult și bun

Mirii și miresele nu mai aleg doar în funcție de cantitate, ci și de calitate. Belșugul și opulența sunt două caracteristici pe care le vor avea în comun multe din nunțile organizate în anul 2020, iar din ceea ce ne-au spus cei de la We Do WOW Events nimic nu este imposibil de realizat, dar bugetul trebuie să fie pe măsură!

●Flower power

Se pare că anul acesta, mai mult decât naturalețea florilor, contează atmosfera pe care ele o creează. Florile naturale fac echipă bună cu cele artificiale, dacă intră în joc talentul unui wedding planner București cu un simț estetic dezvoltat, iar la final, spectaculoasele rezultate se observă cel mai bine din fotografii.

●Nunți tematice

Miresele care s-au visat dintotdeauna prințese, iar mirii care și-au dorit măcar o dată în viață să devină cavaleri, au acum ocazia să-și îndeplinească aceste fantezii la propria nuntă. În anul 2020, pe lângă nunțile în aer liber, tot atât de multă atenție primesc și evenimentele tematice. Jungla tropicală sau balurile sunt doar două exemple de tematici pentru nuntă, iar lista poate continua la infinit.  

●Albastru clasic

Culoarea anului 2020 este albastru clasic, ceea ce îi face și pe români să îmbrățișeze expresia britanică something old, something new, something borrowed, something new în cadrul propriei nunți. Iar din punctul de vedere al organizatorilor cu experiență, trendul este unul ușor de pus în practică, mai ales că albastrul se potrivește de minune cu roz, alb sau auriu, culorile veșnic populare pentru nunți.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni