• PRO TV
  • A divorțat la doar o zi după nuntă, chiar dacă toți au rugat-o să nu o facă. A rămas șocată când a văzut ce i-a făcut soțul

A divorțat la doar o zi după nuntă, chiar dacă toți au rugat-o să nu o facă. A rămas șocată când a văzut ce i-a făcut soțul

A divorțat la doar o zi după nuntă, chiar dacă toți au rugat-o să nu o facă. A rămas șocată când a văzut ce i-a făcut soțul

Lumea întreagă este plină de întâmplări care mai de care mai ciudate, iar unele dintre ele ajung să se viralizeze în mediul online, mai ales de când internetul s-a dezvoltat tot mai tare de la o zi la alta.

Slate.com, un site care prezintă și poveștile pe care le trăiesc oamenii în viața lor de zi cu zi are o rubrică în care oricine poate să-și spună povestea. Astfel că recent s-a aflat o întâmplare care a avut loc la finalul anului 2020.

Din câte se pare, o tânără a decis să se căsătorească cu alesul inimii ei, însă mariajul lor a durat doar o zi! Deoarece bărbatul nu a ținut cont de o mare rugăminte a ei.

Potrivit sursei citate, tânăra mireasă i-a spus încă dinainte de nuntă viitorului ei soț că nu vrea să fie băgată cu fața în tort. Bărbatul i-a spus că a înțeles și că va ține cont de acest lucru, însă odată ajunși la eveniment, acesta nu a mai ținut cont de ce l-a rugat femeia.

Deranjată de cele întâmplate, mireasa a decis chiar a doua zi să depună actele de divorț și l-a părăsit pe bărbat, pe motiv că acesta nu a respectat singura regulă pe care ea i-a impus-o.

„Am plecat! A doua zi i-am spus că s-a terminat. Toți s-au adunat să-mi spună că ar trebui să-i dau o a doua șansă. Dar nu vreau”, a spus tânăra mireasă, care nu a renunțat la divorț.

După cum a afirmat chiar ea, divorțul s-a pronunțat după câteva luni, însă mariajul s-a terminat chiar a doua zi după nuntă, când ea a decis să-și părăsească bărbatul.

Sursa foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni