• PRO TV
  • Ce a făcut românca de 32 de ani din Spania, cu doar câteva minute înainte să se sinucidă în fața copiilor ei. Detalii care ar putea schimba ancheta

Ce a făcut românca de 32 de ani din Spania, cu doar câteva minute înainte să se sinucidă în fața copiilor ei. Detalii care ar putea schimba ancheta

Ce a făcut românca de 32 de ani din Spania, cu doar câteva minute înainte să se sinucidă în fața copiilor ei. Detalii care ar putea schimba ancheta

O tragedie fără margini a avut loc în Spania, acolo unde o româncă s-a sinucis sub privirile îngrozite ale celor doi copii ai săi.

O româncă în vârstă de 32 de ani a decis să își pună capăt zilelor, sub privirile îngrozite ale celor doi copii ai săi. Femeia s-a aruncat de la etajul doi al blocului în care locuia alături de micuți și nu a ținut cont de faptul că aceștia vor rămâne ai nimănui. Cei doi au încercat să o oprească pe mama lor din a face acest gest necugetat, însă nu au avut nicio putere în fața ei.

După ce s-a aruncat de la fereastra apartamentului în care locuia cu cei doi copii, femeia a murit pe loc. Echipajele de salvare care au ajuns la fața locului nu au putut face nimic pentru a o salva pe româncă și au constatat decesul. Acum, cei doi copii au fost plasați în grija statului până când unchiul lor, fratele femeii care s-a sinucis, va ajunge în Spania și va începe formalitățile pentru repatriere. 

​Ce a făcut femeia cu doar câteva minute înainte să se sinucidă

Potrivit primelor informații apărute în spațiul public, românca în vârstă de 32 de ani suferea de depresie și făcea parte dintr-un sistem de protecție pentru victimele violenței domestice. 

Cu doar câteva minute înainte de a se arunca de la etaj, femeia a purtat o conversație telefonică. Momentan, nu se știu detalii cu privire la apel, însă anchetatorii cercetează telefonul acesteia, pentru a identifica dacă a avut legătură cu gestul necugetat.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni