• PRO TV
  • (P) Vrei să scapi de grija vânzării sau cumpărării unei mașini? Alege Plus Auto Marketplace!

(P) Vrei să scapi de grija vânzării sau cumpărării unei mașini? Alege Plus Auto Marketplace!

(P) Vrei să scapi de grija vânzării sau cumpărării unei mașini? Alege Plus Auto Marketplace!

Te-ai confruntat vreodată cu situația de a descoperi că mașina pe care doreai să o cumperi nu era, de fapt, cum o descria anunțul? Sau poate ai pierdut timp prețios negociind cu un vânzător sau potențial cumpărător neserios? Plus Auto Marketplace vine în sprijinul tău cu o soluție inovatoare: o platformă dedicată vânzării și cumpărării de mașini, concepută pentru a oferi maximă siguranță și transparență.

Cu experiența acumulată în cadrul Plus Auto, unul dintre cei mai mari distribuitori de autovehicule premium și de lux din România, Plus Auto Marketplace asigură un mediu sigur și eficient pentru publicarea și căutarea de anunțuri auto.

De ce să alegi Plus Auto Marketplace?

  • Un nou standard de transparență pe piața auto locală

Anual, în România se vând în jur de 1 milion de mașini, dintre care 150.000 sunt noi, iar restul sunt second-hand. Aproximativ o treime din aceste mașini sunt importate, în timp ce restul sunt deja înmatriculate în România și sunt revândute.

Un studiu carVertical arată că piața de mașini second-hand din România este una dintre cele mai puțin transparente din Europa. Plus Auto Marketplace este soluția pentru a contracara această problemă, fiind complet sigură pentru tranzacții auto online. Platforma nu doar că protejează cumpărătorii și vânzătorii de experiențe neplăcute, dar și digitalizează și simplifică întregul proces de vânzare-cumpărare a mașinilor, îmbunătățind semnificativ experiența utilizatorilor.

  • Tehnologie avansată pentru verificarea istoricului autovehiculelor

Toate mașinile listate pe Plus Auto Marketplace trebuie să aibă un istoric verificabil, ceea ce va fi posibil prin integrarea cu diverși furnizori de soluții de date, care ne vor asigura accesul la informațiile de care avem nevoie.

Platforma noastră utilizează tehnologia AI pentru a facilita adăugarea și moderarea anunțurilor, evaluarea prețurilor de vânzare și alte procese esențiale.

  • Criterii de listarea a anunțurilor riguros stabilite

Pentru ca tu să publici un anunț pe platformă, e nevoie să îndeplinești câteva criterii: mașina ta să aibă o vechime de maximum 10 ani, să nu depășească 180.000 de kilometri parcurși și să nu fie avariată la momentul publicării anunțului. Am stabilit aceste criterii tocmai din dorința de a asigura calitatea și transparența anunțurilor pentru toate părțile implice, cumpărători sau vânzători.

  • Costuri transparente și ușurință în utilizare

Crearea unui cont pe Plus Auto Marketplace se face extrem de simplu și rapid, accesând link-ul către pagina de înregistrare. Apoi, după crearea contului, cu doar câteva click-uri, adaugi informații despre mașina pe care vrei să o vinzi (marcă, model, anul fabricației, numărul de kilometri parcurși, precum și alte date tehnice relevante), încarci imagini actualizate și stabilești prețul dorit. Costul este de 10 euro (TVA inclus) pentru fiecare anunț publicat, valabil timp de 30 de zile.

  • Interacțiune directă și eficientă între vânzători și cumpărători

După verificarea și publicarea anunțului, cumpărătorii pot contacta direct vânzătorii fie prin intermediul platformei, folosind mesageria din cont, fie în afara platformei, sunând la numărul de telefon afișat.

Veronica Negru, Manager Plus Auto Marketplace:

„Plus Auto Marketplace este locul perfect pentru a vinde și a cumpăra mașini în siguranță și cu transparență totală. Folosim cele mai noi tehnologii, inclusiv AI, pentru a verifica istoricul vehiculelor și a evalua corect prețurile, asigurând tranzacții fără bătăi de cap. Ne ocupăm de tot pentru tine, simplificând întregul proces. Așa că, dacă ești în căutarea unei mașini sau vrei să vinzi una, Plus Auto Marketplace este locul ideal pentru tine!”

Fă-ți cont pe plus-auto.ro și spune adio anunțurilor false și prețurilor ascunse!

 Vinzi sau cumperi, cu noi ieși mereu pe Plus!

Mai multe detalii despre Plus Auto

Plus Auto este unul dintre cei mai mari distribuitori de autovehicule young-used premium din România, un business cu capital 100% românesc, antreprenorial, care oferă servicii de vânzare și intermediere auto, intermediere financiară, încheiere de asigurări și extragaranții, preluare de autovehicule în regim de consignație, trade-in și buy-back.

Compania a luat naștere în anul 2010, iar din 2016 a pătruns pe segmentul mașinilor premium și de lux. În prezent, a ajuns la un număr de nouă showroom-uri, în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Constanța, Alexandria, Sibiu, Iași și Oradea. În orice moment, compania un stoc generos de 450 de autovehicule verificate și lunar intermediază vânzarea a 150 de autovehicule. Mai multe detalii, pe https://plus-auto.ro/

Mai multe detalii despre Plus Auto Marketplace

Plus Auto Marketplace este o platformă de anunțuri pentru cei care vor să vândă sau să cumpere o mașină în condiții de deplină siguranță și transparență. Platforma este un spațiu de întâlnire virtual pentru toți cei interesați să vândă sau să cumpere un autovehicul, atât profesioniști (dealeri auto și societăți de leasing), cât și persoane private. Crearea unui cont și publicarea unui anunț se face simplu și rapid, cu doar câteva click-uri, costul pentru fiecare anunț publicat fiind de 10 euro (TVA inclus), valabil pentru 30 de zile.

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni